x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Momentul "0" al tehnicienilor

Momentul "0" al tehnicienilor

18 Noi 2004   •   00:00

Initiativa lui Anghel Iordanescu de a organiza o intalnire cu toti antrenorii din primele doua divizii a fost salutata de majoritatea tehnicienilor din fotbalul romanesc.

MIHAI IGIROSANU

DE SERVICIU. Mircea Radulescu a primit misiunea sa-i convoace pe tehnicieni
Asemanata cu deja celebrul "moment 0" al presedintilor de club, reuniunea antrenorilor va avea loc pe 3 decembrie, la Casa Fotbalului.

ORGANIZARE. "Am discutat cu domnul Iordanescu despre aceasta problema inca inaintea plecarii echipei nationale in Armenia. Intalnirea va avea loc la sediul FRF si selectionerul va avea tot sprijinul necesar din partea noastra", a declarat presedintele Scolii Nationale de Antrenori, Mircea Radulescu. Acesta a inceput sa-i contacteze pe tehnicienii din tara.

SCOP. Multi dintre antrenorii din noua generatie s-au aratat incantati de initiativa Generalului, parand ca asteapta de mai mult timp o astfel de discutie. "Cred ca era nevoie de asa ceva. E momentul sa spunem raspicat toate lucrurile care ne deranjeaza. Daca vrem sa facem ceva sa oprim aceasta cadere a fotbalului romanesc, putem incepe de acum. Daca nu ne dorim insanatosirea fotbalului, nu vom face nimic si ne vom continua alunecarea spre anonimat", a spus unul dintre antrenorii reprezentativi ai noului val, Dan Petrescu.

"GICA CONTRA" DE LA CLUJ
Presedintele echipei CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat ca, tinand cont de rezultatele din ultima perioada ale echipei nationale, ar trebui ca selectionerul Anghel Iordanescu sa fie cel convocat, de catre presedintii gruparilor din Divizia A. Muresan a precizat ca nu stie daca va participa la intalnirea programata pe 3 decembrie. "Nu sunt soldat in armata in care e el general. Nu ma poate concentra", a explicat oficialul clujean.
×
Subiecte în articol: sport