x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Mos" pentru Vastag

"Mos" pentru Vastag

06 Ian 2005   •   00:00

Fostul campion mondial al categoriei WBA s-a alaturat de ieri lotului national de box, care se afla in cantonament in statiunea Secu, de langa Resita, si astazi va participa la primul antrenament.

DANIEL STAN

DEBUT. Dupa performantele reusite ca sportiv, Doroftei spera sa reuseasca si ca antrenor
Dupa ce a renuntat la cariera sportiva, Leonard Doroftei a anuntat ca doreste sa ramana in box, insa a refuzat sa ocupe o functie de conducere in cadrul federatiei. In schimb, a acceptat sa se alature colectivului tehnic al lotului national de seniori, coordonat de Francisc Vastag.

PRIETENI. Fostul campion mondial al versiunii WBA a acceptat noua functie la rugamintea unuia dintre cei mai buni prieteni, Francisc Vastag. Daca ieri a ajuns in statiunea Secu, langa Resita, locul de cantonament ales de coordonatorul lotului national, "Mosul" va participa de azi la primul antrenament in calitate de tehnician. "Aceasta perioada de pregatire va fi una de acumulare, un stagiu ce va fi bazat mai mult pe factorul fizic, fara a neglija si pregatirea tehnica", a declarat Vastag.

PROGRAM. Stagiul de la Resita se intinde pana pe 24 ianuarie, dupa care componentii lotului vor efectua vizita medicala in Bucuresti. In continuare, in perioada 1-20 februarie, lotul national va efectua al doilea stagiu de pregatire centralizat, tot in Capitala, iar la final, sportivii vor fi impartiti in doua delegatii, care vor participa la turnee in Bulgaria si in Ungaria.

LOTUL NATIONAL DE BOX
Antrenorul coordonator al lotului national de box, Francisc Vastag, a optat in stagiul de pregatire de la Secu pe urmatorul lot de 16 sportivi, care vor fi supervizati si de noul tehnician, Leonard Doroftei: Iulian Poczo (categoria 48 kg), Bogdan Dobrescu (54 kg), Viorel Simion (57 kg), Georgian Popescu, Marius Racaru si Daniel Smetanca (toti 60 kg), Ionut Gheorghe si Vitali Marza (ambii 64 kg), Stefan Dragomir si Radu Zarif (69 kg), Petrisor Gananau, Gavril Robert (75 kg), Constantin Bejenariu (81 kg), Ovidiu Chereches, Florin Stan (91 kg) si Bogdan Dinu (+91 kg).
×
Subiecte în articol: sport