x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mozacu se tunde pentru binele lui Baicu

Mozacu se tunde pentru binele lui Baicu

03 Apr 2004   •   00:00

In primle trei etape din retur FC Brasov nu a castigat nici un punct, echipa aflandu-se intr-o situatie critica in clasament, ocupand locul 13, cu 18 puncte si - 12 la adevar. Printre tapii ispasitori de aceasta situatie au fost gasiti jucatorii Mihai Baicu si Ciprian Mozacu, care au fost exclusi din lot.

EXCLUSI. Razvan Lucescu nu va putea conta in meciul de la Bacau pe Marius Constantin, suspendat, si pe Dossey, accidentat. Cu toate acestea, cu doua zile inaintea partidei, antrenorul brasovenilor a decis sa renunte la Mihai Baicu si Ciprian Mozacu. Cei doi au fost anuntati joi, inainte de cel de-al doilea antrenament ca nu mai fac parte din lot. „Este decizia mea si am comunicat-o conducerii. Baicu si Mozacu nu mai fac parte din lotul lui FC Brasov. E timpul ca lucrurile sa se aseze si la echipa noastra, pentru ca trebuie sa formam un grup omogen, o echipa de caractere", ne-a declarat Razvan Lucescu.

PLETE. Surse din cadrul clubului spun ca Baicu si Mozacu au fost indepartati de la echipa pentru ca sunt jucatori adusi la Brasov de fostul antrenor, Marius Lacatus. Conducatorii echipei de sub Tampa au adoptat o pozitie expectativa. Motivele oficiale care le-au fost transmise jucatorilor au fost urmatoarele: Mozacu este incompatibil, iar Baicu are o viata extrasportiva agitata. „Probabil femeia cu care spun conducatorii echipei ca am fost vazut la hotel era Mozacu", a declarat ironic Baicu. „Am luat decizia de a ma tunde, pentru binele lui Baicu, sa nu se mai creeze vreo confuzie", a spus Mozacu.

PASCU. „Hotararea ii apartine antrenorului, Consiliul de Administratie al clubului urmand sa se intruneasca dupa meciul de la Bacau pentru a lua o decizie in ceea ce-i priveste pe Baicu si pe Mozacu. Vom analiza referatele facute de Razvan Lucescu, pentru a vedea ce invinuiri li se aduc celor doi jucatori. Ei nu mai fac parte din lot", a declarat directorul executiv, Romeo Pascu. Cei doi jucatori asteapta decizia oficiala, pentru ca apoi sa inainteze memorii la AFAN. Daca hotararea ramane definitiva, pana in vara ei nu mai au cum sa evolueze la vreo echipa. (Paul Andone, Ovidiu Nedelcu)


„De fiecare data cand sunt cu Baicu in masina apar vorbe ca plimba femeile prin oras. La toate echipele la care am jucat am avut probleme din cauza parului meu lung"
Ciprian Mozacu

×
Subiecte în articol: sport baicu mozacu