x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Multescu este dezamagit!

Multescu este dezamagit!

24 Noi 2004   •   00:00

Fostul antrenor al lui Poli AEK, Gigi Multescu (foto), sustine ca a fost impins sa-si dea demisia de mai multi factori. Tehnicianul a dat de inteles ca unele persoane din conducere l-au facut sa plece.

"Au fost mai multi factori care m-au facut sa renunt: persoane din conducere, jucatori, suporteri. La esecuri era numai vina mea. Nu am putut accepta criticile venite din partea lui Calin Zanc, acesta ajungand pana la a-mi reprosa alcatuirea echipei. Am ajuns sa primesc telefoane si mesaje de amenintare de la suporteri. Nu mai vreau sa antrenez nici o echipa in Divizia A".

OFERTE. Gigi Multescu a mai precizat ca are oferte de la echipe din Turcia. Referitor la partida cu "Poli" Iasi, Multescu a amenintat ca-l va da in judecata pe omologul sau iesean, Ionut Popa: "Il voi da in judecata pentru calomnie si insulta. Va plati pentru declaratiile facute la adresa mea!". Ionut Popa a declarat la finalul jocului despre Multescu: "Este un badaran, un nesimtit si un om fara cultura. Il consider o cantitate neglijabila". (Daniel Stan)

×
Subiecte în articol: sport