x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mutări pentru Ligă

Mutări pentru Ligă

de Madalina Corbeanu    |    03 Sep 2009   •   00:00
Mutări pentru Ligă
Sursa foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor/Intact Images

Ialomiţenii au obţinut acceptul Sportului Studenţesc pentru împrumuturile lui Dacian Varga şi Tiberiu Bălan în chiar ultima zi în care puteau să trimită la UEFA lista jucătorilor pentru Liga Campionilor.



Varga şi Bălan au jucat şi în returul trecut la campioana en-titre, noul împrumut fiind valabil până la pauza competiţională de iarnă. Cei doi au fost trecuţi pe lista clubului pentru faza grupelor Ligii Campionilor, iar de ieri au revenit la antrenamentele conduse de Dan Petrescu. "Noi am făcut o ofertă pentru cei doi imediat după ce am câştigat titlul, doar că nu ne-am înţeles cu patronul Sportului, Vasile Şiman. Au fost apoi nişte discuţii pentru transferul lor în străinătate, care nu s-au materializat.

Astfel au revenit la noi. Vasile Şiman are şi el interesul ca aceşti jucători să evolueze bine în Liga Campionilor. E o situaţie din care nimeni nu pierde", a spus managerul ialomiţenilor, Mihai Stoica, mulţumit de lotul actual: "Pentru noi, ar fi o performanţă extraordinară o calificare în primăvara europeană. Avem şanse reale să facem puncte în grupa aceasta. Dacă picam cu Milan, Real şi Marseille, aveam şanse zero", a spus Stoica.

ACHIZIŢII SPECTACULOASE
Chiar dacă nu a ieşit prea mult în evidenţă, Unirea Urziceni a reuşit cea mai spectaculoasă campanie de transferuri din Liga I în această vară. În afară de împrumuturile lui Varga şi Bălan, campioana şi-a asigurat în pauza competiţională serviciile a trei fotbalişti care au jucat în anii trecuţi foarte multe meciuri în cupele europene pentru Steaua, Rapid sau CFR Cluj: Sorin Paraschiv, Vasile Maftei şi Antonio Semedo.

×
Subiecte în articol: sport unirea urziceni Liga campionilor