x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mutarile lui Staicu

Mutarile lui Staicu

11 Ian 2005   •   00:00

Claudiu Dragan si Valeriu Bordeanu sunt asteptati azi la Craiova, Gane s-a prezentat la pregatiri, iar pe lista de asteptare se mai afla Schumacher si Bruncevic.

DRAGOS STOICA, MARIO MORCOV

RELANSARE. Dupa ce in tur a jucat pentru Dinamo doar la antrenamente, Dragan este tentat sa plece la Craiova
Dupa ce la reunirea lotului Universitatii din urma cu doua zile n-a fost prezent nici un jucator nou, cu exceptia lui Marius Cozma de la Armatura Zalau, oltenii asteapta azi doi fotbalisti vizati pentru intarirea echipei inaintea returului.

IMPRUMUT. Unul dintre jucatorii doriti in Banie pentru alcatuirea unei linii redutabile de atac este dinamovistul Claudiu Dragan. Acesta este asteptat azi la Craiova, nepunandu-se insa problema unui transfer definitiv, ci numai a unui imprumut pana la vara. In tur, Dragan nu a prins decat doua meciuri in echipa de baza a "cainilor", contabilizand 37 de minute in Divizia A.

TRANSFERURI. Plecat in vara de la Rapid la formatia rusa Kuban Krasnodar, fundasul Valeriu Bordeanu este si el pe punctul de a semna cu Universitatea. Liber de contract, Bordeanu nu i-ar costa pe olteni decat 70.000 de dolari. Jucatorul este asteptat sa se prezinte azi sub comanda lui Pavel Badea. De asemenea, Staicu a demarat negocieri si pentru aducerea atacantului sarb Sead Bruncevic, de la CFR Cluj, continuand, totodata, si discutiile cu Constantin Schumacher.

REVENIRE. La antrenamentul de ieri al craiovenilor a aparut si Ionel Tersinio Gane. "Sunt sub contract cu Stiinta, dar mai astept niste raspunsuri si din strainatate. Probabil insa ca voi ramane acasa, pentru ca este de datoria mea", a spus "Jerry".

PLESAN MAI ASTEAPTA
Desi ieri era vorba sa plece catre Istanbul pentru a semna contractul de imprumut pana la vara cu Galatasaray, Mihaita Plesan a luat parte dimineata la antrenamentul din Lunca Jiului. La finalul sedintei de pregatire, fotbalistul a fost chemat de urgenta la biroul lui Dinel Staicu, unde cei doi au discutat pret de aproape o ora. "Plesan va pleca de la Universitatea Craiova numai cand turcii vor vira in contul nostru cei 500.000 de dolari. Ne-am inteles, dar mai intai trebuie sa primim banii. Asa am vorbit, acum asteptam ca Galatasaray sa-si respecte cuvantul", a spus ieri Dinel Staicu.

BADALUTA, NEVINOVAT
Arestat iarna trecuta in Italia pentru furtul unei geci, Lucian Badaluta a revenit luni la pregatirile Universitatii, de unde a fost directionat catre echipa a doua a clubului din Banie. Dupa cate se pare insa, Badaluta n-ar fi fost principalul vinovat pentru incidentul din Italia. Astfel, se pare ca adevaratii autorii ai furtului ar fi fost fratii Nicolae, Alexandru si Daniel, fiii unui general MI din Craiova. Cei doi au fost dati la randul lor afara in vara de la Universitatea, unul fiind legitimat in prezent la Dinamo. Totusi, Badaluta ramane deocamdata in pregatire cu satelitul din Divizia C.
×
Subiecte în articol: sport