x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mutu, în Bundesliga!

Mutu, în Bundesliga!

de Florin Gongu    |    22 Apr 2008   •   00:00
Mutu, în Bundesliga!

Calificarea României la Euro, dar şi creşterea valorii Ligii 1 care poate trimite două echipe în Liga Campionilor, a atras atenţia marilor cluburi din Germania.

Calificarea României la Euro, dar şi creşterea valorii Ligii 1 care poate trimite două echipe în Liga Campionilor, a atras atenţia marilor cluburi din Germania.

 

 

Deşi multă lume îl vede pe briliantul Mutu, idol la Fiorentina, plecat în vară la echipe de top din Italia sau din Spania, el ar putea ajunge în Bundesliga. Se pare că deja au demarat discuţii în acest sens, cele mai interesate echipe de achiziţionarea lui fiind Schalke 04 şi Hamburger SV, respectiv locurile 3 şi 4 în Germania. Cele două, urmînd exemplul Bayern München, care numai în cumpărarea lui Luca Toni şi Ribery a investit 36 de milioane de euro, vor să investească masiv în aducerea de jucători importanţi. Fiorentina l-a evaluat pe Mutu la 15 milioane de euro, astfel că preţul ar fi destul de accesibil pentru cluburile puternice din Bundesliga. Mai ales pentru Schalke, prezenţă aproape certă în viitorul sezon al Ligii Campionilor. În Germania ar putea ajunge şi alţi români. Portarul Dani Coman, de la Rapid, dorit de CFR, are o ofertă de la Stuttgart, pe care o va accepta. De Coman se mai interesează Bochum şi Nürnberg. Alt rapidist, Emil Dică, e dorit de Nürnberg şi de Mainz.




Destinaţii

 

 

Adrian Mutu     Schalke 04

            Hamburger SV

Dani Coman     VfB Stuttgart

            VfL Bochum

            FC Nürnberg

Emil Dică          FC Nürnberg

            FSV Mainz

Mărgăritescu    Monchengladbach

Dănciulescu      Duisburg

Cl. Niculescu    Hannover

Vali Badea       Dortmund

Ionuţ Rada       Karlsruher

 

 

 

 

 

Urmăriţi

 

 

La meciurile din Giuleşti şi din Ştefan cel Mare au asistat trimişi ai mai multor cluburi din Bundesliga, însoţiţi de fostul jucător de la FC Argeş, Sorin Radu, cel care a intermediat transferurile în Germania ale lui Claudiu Niculescu, Victoraş Iacob şi Vali Năstase. Printre cei vizaţi se află Mărgăritescu (Dinamo), dorit de Mönchengladbach, ca şi promovată în Bundesliga, dar şi Dănciulescu, vizat de Duisburg, în cazul în care retrogradează. El ar putea fi o variantă pentru Claudiu Niculescu, care ar ajunge, în acest caz, la Hannover. Şi doi stelişti sunt doriţi: Vali Badea (Borussia Dortmund) şi Ionuţ Rada (Karlsruher).

×
Subiecte în articol: sport