x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mutu: "Juventus poate sa ajunga si in Serie C"

Mutu: "Juventus poate sa ajunga si in Serie C"

de Dragos Stoica    |    Florin Gongu    |    17 Mai 2006   •   00:00
Mutu: "Juventus poate sa ajunga si in Serie C"

Aflat in tara dupa ce a castigat titlul de campion al Italiei cu Juventus, desi echipa sa se afla in cel mai mare scandal fotbalistic ce a zguduit vreodata Peninsula, Adrian Mutu a semnat ieri un parteneriat cu firma Cardinal Auto, dealer intern pentru vanzarea de autoturisme straine.

HOTARAT. Internationalul roman a precizat ca nu s-ar putea desparti de Juventus, dupa ce gruparea italiana i-a intins singura mana de ajutor in cel mai delicat moment al carierei sale. "Nu pot sa-mi dau cu parerea despre scandalul care a izbucnit in ultimele zile. Sper insa ca totul sa se lamureasca si sa nu fie probleme. Va promit ca inainte de plecarea echipei nationale in America voi organiza o conferinta de presa in care va voi raspunde la toate intrebarile. Oricum, parteneriatul nu va fi afectat chiar daca Juventus va juca in Serie A sau in Serie C", a spus ieri Mutu, aflat intr-o dispozitie excelenta. In cazul in care torinezii vor fi pana la urma penalizati cu retrogradarea intr-un esalon inferior, se pare ca Dinamo ar fi interesata de serviciile lui Mutu, mai ales ca fotbalistul, la fel ca si toti actualii sai coechipieri, ar putea primi o dispensa speciala pentru transfer din partea Federatiei Italiene.

"NU CONTEAZA FALSURILE"
Contractul de parteneriat pe patru ani cu dealerul auto Cardinal Motors s-a semnat la Palatul Mogosoaia. Responsabilii acestei firme au mentionat ca fotbalistul lui Juventus a fost singurul jucator al echipei nationale pe care l-au dorit: "Este fotbalist cu prestigiu, iar noi reprezentam firme de prestigiu. L-am ales pe cel mai bun jucator al echipei nationale, dupa tratative care au demarat in urma cu o luna, bazate si pe prietenie. Nu ne afecteaza informatiile referitoare la faptul ca s-au folosit facturi false la transferul lui Mutu", a declarat un reprezentant al firmei auto. "Am semnat aceasta intelegere in calitate de fotbalist al echipei nationale", a precizat atacantul roman.

×
Subiecte în articol: sport