x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mutu la psihiatrul Tony Adams

Mutu la psihiatrul Tony Adams

01 Dec 2004   •   00:00

Adrian Mutu, suspendat sapte luni de Federatia Engleza de Fotbal pentru ca a consumat substante interzise, a solicitat sa fie consiliat de fostul fundas al lui Arsenal Londra, Tony Adams, la clinica Sporting Chance din Anglia.

CATALIN FAINISI

EXEMPLU. Mutu il considera pe Tony Adams un model, dupa ce acesta a invins alcoolismul
Mutu va fi consiliat personal de catre englez, in luna ianuarie, cand va trebui sa petreaca doua saptamani la clinica Sporting Chance, aceasta fiind una dintre conditiile impuse de FA.

DORINTA. "Adrian a dorit mult sa lucreze cu Tony, deoarece acesta este un mare sportiv care si-a revenit in urma dependentei", a declarat seful clinicii de reabilitare, Peter Kay. Suspendarea jucatorului se va incheia in luna mai, dar el va reveni doar daca va urma un program de reabilitare. "Pot confirma ca Mutu va fi cu noi in noul an. Probabil aceasta va fi cea mai mare provocare a carierei sale. Adrian a facut tot ceea ce i s-a cerut pana acum. Este un tanar incantator, dar, ca multi altii, inclusiv ca mine, el a facut o greseala", a spus Kay.

VIITOR. Programul lui Mutu la Sporting Chance va include "sprijin, educatie si consiliere". De asemenea, Kay sustine ca nu a mai putut lua legatura cu Mutu, dupa ce a semnat cu firma Gea World condusa de Alessandro Moggi. "Important este sa realizeze ca nu este tratat pentru dependenta, ci incercam sa-l sfatuim cum sa abordeze problemele personale", a incheiat Kay.

PROPUNERE
Gheorghe Craioveanu a propus disputarea unui meci de fotbal impotriva rasismului in Spania, dupa evenimentele neplacute de la partidele Spania - Anglia si Getafe - FC Barcelona, cand fanii au scandat impotriva jucatorilor de culoare. "Cred ca ar fi bine sa se dispute o partida impotriva rasismului in Spania, iar, daca ar fi pe Santiago Bernabeu, ar fi cu atat mai bine", a explicat Craioveanu. "Cei care scandau la adresa lui Eto’o erau fluierati de ceilalti spectatori, ceea ce arata ca suporterii lui Getafe nu sunt rasisti. Trebuie sa dam o mana de ajutor pentru ca aceste lucruri sa nu se mai intample", a afirmat Craioveanu.
×
Subiecte în articol: sport mutu