x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mutu la prezentarea oficială la Petrolul: Nu e echipa mea de suflet, dar am venit să câştig trofee

Mutu la prezentarea oficială la Petrolul: Nu e echipa mea de suflet, dar am venit să câştig trofee

14 Ian 2014   •   18:04
Mutu la prezentarea oficială la Petrolul: Nu e echipa mea de suflet, dar am venit să câştig trofee

Atacantul Adrian Mutu a declarat, marţi, la prezentarea oficială la Petrolul Ploieşti, că este foarte bucuros că a reuşit să revină acasă, în România, şi chiar dacă Petrolul nu este echipa sa de suflet, vrea să câştige trofee cu noua formaţie.

"Sunt foarte bucuros că am reuşit să mă întorc acasă, în România. Sunt sincer, am venit aici să câştig trofee, nu e echipa mea de suflet", a declarat Mutu, care a semnat un contract pe un an şi jumătate.

Atacantul a spus că şi-ar fi dorit să revină la Dinamo, însă nu a fost dorit de conducere.

"Am negociat cu preşedintele clubului, Ionuţ Negoiţă, până în luna noiembrie. Nu sunt acolo pentru că mi s-a spus că ei se bazează pe jucători tineri, iar eu nu intru în calculele lor. Sigur ajungeam la Dinamo dacă era Cristi Borcea. El chiar s-a oferit să plătească o parte din salariul meu, deşi nu mai este la club", a spus Mutu.

Atacantul a povestit că a fost convins de antrenorul Cosmin Contra să vină la Petrolul.

"Cred că acum patru luni, într-o discuţie cu Cosmin Contra, mi-a propus să vin la Ploieşti. Prima dată a fost o glumă, dar apoi m-am gândit serios şi am început să urmăresc echipa".

Mutu nu va locui în Ploieşti, preferând să se mute în capitală alături de familie.

"Voi sta la Bucureşti, pentru că voi veni cu familia şi cu copiii. Ei încă nu ştiu limba română, aşa că trebuie să stăm undeva unde îi pot trimite la o şcoală internaţională", a spus Mutu.

Atacantul a adăugat că speră să revină la echipa naţională şi nu va refuza o convocare din partea selecţionerului Piţurcă.

"Sper ca relaţia cu Victor Piţurcă să se schimbe. Doar prin evoluţiile mele pot ajunge la Naţională. N-o să mă retrag niciodată de la Naţională, voi răspunde cu drag la convocări. Dacă nu vor veni, asta e, viaţa merge înainte", a spus Mutu.

5.000 de suporteri au fost prezenţi în tribune pentru a-l vedea pe Mutu intrând pe gazon, la prezentarea oficială.

×
Subiecte în articol: adrian mutu petrolul ploiesti