x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mutu s-a antrenat cu nationala!

Mutu s-a antrenat cu nationala!

16 Noi 2004   •   00:00

Invitat de FRF sa insoteasca nationala Romaniei in Armenia, Adrian Mutu a efectuat ieri dupa-amiaza primul antrenament dupa aproape o luna de pauza prilejuita de scandalul de dopaj in care a fost implicat.

SLALOM. "Briliantul" vrea sa faca uitata cat mai repede sanctiunea primita
Timp de 80 de minute, fostul capitan al nationalei s-a pregatit ieri cot la cot cu "tricolorii" mai vechi sau mai noi, raspunzand tuturor comenzilor date de catre selectionerul Iordanescu. A fost practic primul antrenament al reprezentativei Romaniei pe pamant armean, in care Mutu, suspendat 7 luni, s-a comportat normal, de parca maine seara ar urma sa intre din nou intr-un meci oficial. El a ajuns la Erevan alaturi de tricolori, dupa ce toata saptamana trecuta si-a petrecut-o la Milano, alaturi de fosta sotie, Alexandra, si de Mario. Dupa ce in avion a luat loc la clasa "business", impreuna cu Mircea Sandu si cu selectionerul Iordanescu, Mutu a fost cazat in acelasi hotel cu nationala si se supune aceluiasi program cu cel al jucatorilor.

STOICHITA, GHID PRIN EREVAN
Presedintele FRF, Mircea Sandu, a cerut ca Mutu sa fie lasat in pace si sa nu mai fie atacat pentru faptul ca se afla alaturi de nationala Romaniei in Armenia. "Briliantul" n-a iesit ieri la plimbare, ci a preferat sa stea in camera de hotel. Ghidul prin Erevan al tricolorilor a fost Mihai Stoichita, cel care cunoaste foarte bine orasul. Jucatorii au luat un prim contact cu viata armenilor, fiind impartiti in mai multe grupuri, in functie de echipele din care fac parte. Decanul de varsta si de selectii, Bogdan Stelea, s-a simtit usor stingher, fiind singurul dinamovist convocat.

×
Subiecte în articol: sport