x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Nadal despre retragerea lui Federer: „Mi-aș fi dorit ca această zi să nu fi venit niciodată...”

Nadal despre retragerea lui Federer: „Mi-aș fi dorit ca această zi să nu fi venit niciodată...”

15 Sep 2022   •   19:38
Nadal despre retragerea lui Federer: „Mi-aș fi dorit ca această zi să nu fi venit niciodată...”
Sursa foto: antena3

Reacțiile personalităților din tenis la vestea retragerii lui Roger Federer din activitate continuă să apară oră de oră. Poate cel mai mare rival al său în teren, dar și unul din cei mai buni prieteni, în afara lui, spaniolul Rafael Nadal a scris un mesaj emoționant în mediile sociale.

„Dragă Roger, prietenul și rivalul meu.

Mi-aș fi dorit ca această zi să nu fi venit niciodată... este o zi tristă pentru mine personal și pentru sportivii din întreaga lume. Ți-am spus-o când am vorbit și acum a venit.

A fost o plăcere, dar și o onoare și un privilegiu să împart toți acești ani cu tine, trăind atât de multe momente extraordinare pe teren și în afara lui.

Vom avea multe alte momente de împărtășit împreună în viitor, mai sunt multe lucruri de făcut împreună, știm asta.

Deocamdată, îți doresc cu adevărat toată fericirea alături de soția ta, Mirka, de copiii tăi, de familia ta și să te bucuri de ceea ce ai în față. Ne vedem la Londra, la @lavercup.”

Cei doi vor juca alături săptămâna viitoare, în echipa Europei, la Laver Cup, competiție în care vor întâlni reprezentativa continentului american, și în care cel mai probabil îi vor avea alături pe Novak Djokovic și pe Andy Murray.

(sursa: Mediafax)

×