x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Naţionala lui Piţurcă, umilită (şi) de presa din Grecia

Naţionala lui Piţurcă, umilită (şi) de presa din Grecia

16 Noi 2013   •   12:47
Naţionala lui Piţurcă, umilită (şi) de presa din Grecia

Presa elenă a notat, după meciul câştigat de Grecia în faţa României, scor 3-1, că defensiva a fost "călcâiul lui Ahile" al echipei pregătite de Victor Piţurcă, un "adversar inferior", şi că grecii sunt favoriţi absoluţi la calificare.

"Nimeni nu bănuia că se vor înscrie atâtea goluri, începutul de meci a fost nebun. Defensiva României s-a deschis ca un şvaiţer elveţian. Defensiva României a fost călcâiul lui Achile al echipei lui Piţurcă.Grecia a marcat de trei ori, ceea ce nu reuşise nici cu Liechtenstein", a scris publicaţia Contra, citată de Mediafax.

Sentragoal a titrat: "Brazilia, venim !". "Grecia aproape şi-a adjudecat biletele pentru Mondiale. Mitroglou şi-a pus ştampila pe victorie".

Ziarul Sport a titrat: "Grecia în deliRio !". "Ne facem bagajele pentru Rio! MVP-ul meciului, Mitroglou. După acest 3-1, Grecia este cu un pas la turneul final şi aşteaptă returul pentru a pune viza pe paşapoarte", a menţionat sursa citată.

"Ce România ? Rio Mania!", a scris cotidianul Gazzetta. "Grecia a învins România cu 3-1, ratând chiar şansa unui scor mai mare. Mitroglou, criminal în serie. Golurile lui au pavat calea Greciei spre Brazilia. Înainte de meci, ar fi fost bun şi un 1-0, acest 3-1 e ideal, deşi mai puteam înscrie în faţa unui adversar inferior".

"Împachetăm pentru Rio ! Grecia a fost net superioară României şi putea înscrie cel puţin de patru ori", a comentat şi Nova Sports.



×