x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ne-am bătut singuri, cu Ungaria

Ne-am bătut singuri, cu Ungaria

de Florin Gongu    |    19 Ian 2009   •   00:00

Corespondenţă din Osjek
România a pierdut în faţa Ungariei, un meci pe care l-a controlat măcar 40 de minute. În minutul 37 conduceam cu 20-14, pentru ca în minutul 47 scorul să devină 22-23. În final a fost 27-30 (16-13), ratând astfel o şansă imensă de a ne apropia de calificarea în faza următoare.



"A fost o lipsă de concentrare, de răbdare, a fost dorinţa de a surclasa adversarul prea devreme. Explicaţia stă şI în lipsa de experienţă a noastră, jucătorii unguri evoluând la echipe de calibru. Din fericire se vede un progres în jocul nostrum şI sunt încrezător pentru restul competeţiei”, a spus Aihan Omer, după meci.

Ferec Ilyeş, românul din naţionala Ungariei, autor a cinci goluri, a spus: "Am avut şI şansă. Am avut încredere că avem o echipă bună. În repriza a doua am jucat mai rapid. I-am promis lui Omer că o să batem Slovacia”.

"Ne-am crezut prea repede învingători. Vreau să cred că fac parte dintr-o echipă de bărbaţI, şi sper să învingem de acum încolo în celelalte meciuri ale grupei”, a concluzionat şI Marius Stravositu.

×
Subiecte în articol: sport