x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Nicolae Badea spune că Turcu se autodiscreditează. Ionuţ Negoiţă îl aşteaptă la cotitură!

Nicolae Badea spune că Turcu se autodiscreditează. Ionuţ Negoiţă îl aşteaptă la cotitură!

de Ovidiu Ciutescu    |    24 Oct 2008   •   00:00
Nicolae Badea spune că  Turcu  se autodiscreditează. Ionuţ Negoiţă îl aşteaptă la cotitură!

Reacţiile pe care Vasile Turcu şi Cristi Borcea le-au avut în ultimul timp faţă de modul în care este finanţat Clubul Dinamo par să îl lase pe Nicolae Badea indiferent. Asta pentru că preşedintele Consiliului de Administraţie al Dinamo spune că „indiferent ce ar zice ei, baza o reprezintă actele contabile. Dacă nu cunosc care este realitatea, ei pot accesa aceste documente inclusiv de pe internet. Sunt publice” .



Nicolae Badea este convins aceste declaraţii venite „mai mult din partea lui Turcu”, nu au nicio logică. „Fiecare şi-a respectat termenii prevăzuţi în statutul asociaţiei”, spune şeful lui Dinamo pentru Jurnalul Naţional. Cu toate acestea Badea recunoaşte că prin ceea ce face, Turcu dăunează imaginii brand-ului Dinamo: „Vasile Turcu nu face altceva decât să se autodiscrediteze. Declaraţiile lui le vom discuta între noi, în interiorul societăţii. Faptul că vorbeşte despre mine nu îmi stârneşte nicio preocupare. Că se ia de jucători şi de suporteri este altceva. Lor, suporterilor, le stârneşte preocupări negative în timp ce jucătorilor le dă subiect de meditaţie aiurea, măcar la nivel de discuţie în cantonament”. Nicolae Badea îi transmite, voalat, lui Turcu şi o înţepătură: „Dacă nu va înţelege asta, că face rău clubului, va trebui să intervină autoreglajul la nivel de societate”. Cu alte cuvinte, Turcu ar putea fi obligat să renunţe la acţiunile pe care le deţine. În ultimile zile, surse din anturajul acţionarilor dinamovişti susţin că fraţii Negoiţă – în prezent doar sponsori la echipă – ar putea prelua un pachet important de acţiuni la clubul din Ştefan cel Mare. 

Ionuţ Negoiţă: Am vorbit cu Badea să iau acţiuni la Dinamo!


"Am avut o discuţie de principiu cu domnul Nicolae Badea, iar şansele de a deveni acţionar la Dinamo sunt 50-50. Ştiu într-o oarecare măsură în ce mă bag, dar vreau să ştiu cât mai bine. Voi deveni acţionar la Dinamo doar dacă se face o treabă serioasă pentru că nu vreau să mă complic degeaba. Vreau să văd cu ce se mănâncă şi cum funcţionează acest sistem. Intenţia mea de a investi în fotbal este reală. Vom vedea unde. M-am apropiat de Dinamo şi aş vrea să investesc aici. În cazul în care lucrurile nu vor merge cum dorim, atunci voi investi într-o altă echipă, mai mică, tot din zona Bucureştiului"

×
Subiecte în articol: sport badea turcu nicolae badea