x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Noi atacuri la General

Noi atacuri la General

28 Oct 2004   •   00:00

Patronul Stelei, Gigi Becali, a lansat ieri un nou atac virulent la adresa selectionerului Anghel Iordanescu.

SAGETI. Dupa ce l-a atacat pe selectionerul Iordanescu inainte de plecarea spre Sofia, Gigi Becali l-a luat si ieri in colimator pe General: "Ar fi un castig pentru echipa nationala daca Anghel Iordanescu s-ar retrage. El nu poate sa faca fata nici in politica, pentru ca nu are nimic in comun cu acest domeniu, dar nici in fotbalul modern, pentru ca este depasit".

STRALUCIRE. "Suporterii Stelei sa stea linistiti. Am incredere ca vom castiga meciul de la Parma, pentru ca scopul meu este ca echipa sa se califice inainte de data alegerilor generale." In privinta campionatului intern, Becali a continuat pe aceeasi linie: "Indiferent de rezultatul meciului cu FC National, Steaua va fi campioana de toamna, dar si calificata in primavara europeana. Steaua e principala favorita, urmata de Bilbao".

CANDIDATURI. Becali a anuntat ca singurul fotbalist al ros-albastrilor care va candida pe listele PNG este Dorinel Munteanu, acesta urmand a fi al doilea la deputati in Caras-Severin. "Sa vedem ce dispozitie va mai da CNA, care a dat acea lege idioata, ca oamenii de sport implicati in politica sa nu mai apara la televizor in timpul campaniei electorale. Poate ne spune sa nu il mai bagam in echipa pe Dorinel Munteanu sau poate va interzice televiziunilor sa-l filmeze in timpul meciurilor", a incheiat Becali. (Mihai Igirosanu)

EMOTIILE LUI MIHAI STOICA

La randul sau, presedintele executiv al Stelei, Mihai Stoica, a declarat ca are deja emotii inaintea meciului de duminica, impotriva liderului Diviziei A, FC National: "Va fi un meci foarte greu, mai ales ca, inevitabil, jucatorii se vor gandi si la cel de la Parma, de saptamana viitoare. Trebuie sa castigam si sunt convins ca tribunele vor fi din nou pline". Steaua a stabilit si pretul biletelor pentru meciul cu "bancarii": 200.000 la tribuna 0, 100.000 la tribuna I, 50.000 la tribuna a II-a, 30.000 la peluze.

×
Subiecte în articol: sport