x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport “Nu e sănătos!‘‘

“Nu e sănătos!‘‘

de Daniel Stan    |    05 Feb 2008   •   00:00
 “Nu e sănătos!‘‘
Sursa foto: rpressport /

Fundaşul australian susţine că Dan Stălinescu nu îl mai reprezintă de două luni şi îşi doreşte un transfer la formaţia campioană. Şefii “câinilor‘‘ sunt dispuşi să-i achite un salariu de 200.000 de dolari.

Fundaşul australian susţine că Dan Stălinescu nu îl mai reprezintă de două luni şi îşi doreşte un transfer la formaţia campioană. Şefii “câinilor‘‘ sunt dispuşi să-i achite un salariu de 200.000 de dolari.

Plecarea lui Radu Ştefan la La­zio Roma a lăsat un gol în de­fensiva dinamovistă. Pe lis­ta “câinilor‘‘, pe lângă sâr­bul Pekarici, se află şi Jonathan Mc­Kain.

 

SCANDAL. Numai că impresarul Dan Stălinescu susţine că australianul se va transfera la formaţia germană Karlsruhe: “Nu va ajunge niciodată la Dinamo! Dacă îşi va rezilia contractul cu Poli Timişoara, va pleca la Karlsruhe. Mai are oferte de la Werder Bremen şi de la Borussia Dortmund‘‘. La auzul acestei declaraţii, McKain l-a desfiinţat pe Stălinescu: “Omul acesta nu este normal, nu e sănătos la cap. Cum îşi poate permite să vorbească despre mine, când noi doi nu am mai discutat de două luni şi jumătate?‘‘. Australianul şi-a continuat tirada: “Acest Dan Stălinescu îmi face foarte mult rău. I-am spus că nu mai vreau să am de-a face cu el şi acum inventează asemenea lucruri. El nu mai reprezintă nimic pentru mine, nu mai este impresarul meu‘‘.

 

TRATATIVE. Referitor la un posibil transfer la Dinamo, McKain a confirmat discuţiile cu oficialii di­na­movişti: “Este clar că la Ti­mişoara nu voi mai juca după modul în care am fost tratat. Am fost contactat de Di­namo, dar încă nu am dat un răs­puns. Iau în calcul orice variantă‘‘. Dacă tratativele se vor finaliza, apă­rătorul ar urma să ajungă în aceste zile în cantonamentul “câinilor‘‘ din An­talya, urmând a primi un salariu de 200.000 de dolari pe sezon. În Tur­cia mai este aşteptat şi sârbul Ni­no Pekarici, administratorul-delegat al roş-albilor‘‘, Cornel Dinu, lă­sând de înţeles că s-a ajuns la un acord cu Vojvodina Novi Sad pentru transfe­rul jucătorului. “Este unul din­tre cei mai buni fundaşi pe care i-am văzut în cariera mea. Îl va înlocui fă­ră pro­bleme pe Radu Ştefan‘‘, a spus Dinu.

 

daniel.stan@jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: sport