x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Nu se concepe decat victoria

Nu se concepe decat victoria

13 Noi 2004   •   00:00

Echipa nationala de tineret a Romaniei s-a reunit ieri, la Casa Fotbalului, in vederea intalnirii cu selectionata similara a Armeniei. Partida din grupa I de calificare la CE Under-21 din 2006 va avea loc marti, pe stadionul Nairi din Erevan.

HOTARAT. Nicolae Manea asteapta o victorie a elevilor lui
Dintre cei 18 jucatori convocati, la sediul FRF au fost prezenti 16, Keseru urmand a se alatura lotului duminica, inaintea plecarii spre Armenia, in timp ce Mitea va sosi, in aceeasi zi, dupa meciul de campionat, direct la Erevan.

STUDIU. Antrenorul reprezentativei de tineret, Nicolae Manea, a declarat ca are toate informatiile necesare despre echipa Armeniei. "Trebuie sa ne gandim doar la victorie, pentru a ramane in lupta pentru un loc calificant. Va fi un meci greu, mai ales ca Armenia a invins in Finlanda in ultimul meci, un rezultat surprinzator. Jucatorii trebuie sa inteleaga ca este nevoie sa joace la victorie pentru a reveni pe prima pozitie", a spus Manea, care le-a cerut jucatorilor sa aduca lista cu medicamentele ce le-au fost administrate de medicii echipelor de club.

ANTRENAMENT. De asemenea, tehnicianul a adaugat ca urmareste si alti jucatori promitatori, precum Cristian Ianu, care evolueaza in liga a doua elvetiana, la AC Bellinzona, si care ar putea fi chemat la lot pe perioada acestei campanii de calificare. Reprezentativa de tineret va efectua azi, la ora 11:00, pe Stadionul National din Complexul Sportiv "Lia Manoliu", un antrenament deschis publicului. (Ionut Paduraru)
PRIORITATE
Nae Manea ii are la dispozitie pentru meciul cu Armenia pe Plesan si pe Mitea. "Nu am puterea sa ii impun selectionerului sa-mi lase anumiti jucatori, pentru ca echipa mare are prioritate. Daca domnul Iordanescu are nevoie de vreun jucator, oricand il poate lua. Din moment ce Mitea si Plesan nu au fost solicitati pentru prima reprezentativa, nu pot decat sa ma bucur ca ii am la dispozitie", a spus Manea. "Azi esti la tineret, maine la echipa mare. Cred ca meritam sa fiu convocat de domnul Iordanescu. Trebuie insa sa obtinem calificarea si aici", a zis Plesan.
LOT
Pentru intalnirea din Armenia, Nicolae Manea a convocat 18 jucatori, patru dintre ei fiind stranieri: Sebastian Hutan (Serif Tiraspol), Alexandru Marc (FC Brasov) - portari, Cosmin Moti ("U" Craiova), Gabriel Tamas (Spartak Moscova), Cosmin Frasinescu (Gloria Bistrita), Ionut Stancu (Rapid), Raul Ciupe (Sportul), Daniel David (FCM Bacau) - fundasi, Andrei Prepelita (FC Arges), Razvan Cocis (Serif Tiraspol), Adrian Cristea (Poli Iasi), Nicolae Grigore (Rapid), Mihaita Plesan ("U" Craiova), Banel Nicolita (Poli AEK) - mijlocasi, Nicolae Mitea (Ajax Amsterdam), Andrei Cristea (Steaua), Claudiu Keseru (FC Nantes), Romeo Surdu (FC Brasov) - atacanti.

×
Subiecte în articol: sport