x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Numai doua etape

Numai doua etape

24 Noi 2004   •   00:00

Adrian Mihalcea si Cosmin Moti vor sta departe de gazon doua etape, pentru implicarea in scandalul de la Craiova, de duminica, in timp ce Universitatea nu va juca pe "Oblemenco" urmatorul meci de acasa.

MARIO MORCOV, VICENTIU NEAGOE

PE DRUMURI. Pentru incidentele de la meciul cu Dinamo, jucatorii Craiovei vor fi nevoiti sa joace un meci pe teren neutru
Comisia de Disciplina LPF a dezbatut ieri pe marginea incidentelor aparute in timpul partidei dintre Universitatea si Dinamo, cand un suporter i-a aruncat un fular in fata lui Claudiu Niculescu. Respectivul a fost lovit de Adrian Mihalcea. Dinamovistul, care a fost, la randul sau, lovit de olteanul Cosmin Moti, a fost pedepsit cu doua etape de suspendare si o amenda de 400 de euro. Fundasul Universitatii a avut parte de aceeasi pedeapsa, insa a primit o amenda mai mica, de 85 de euro. De partea cealalta, clubului din Banie i s-a ridicat dreptul de a organiza urmatoarea partida pe teren propriu, cea mai probabila destinatie a "juvetilor" fiind Targu Jiu. Clubul oltean a primit si o amenda de 350 de euro.

APEL. Decizia comisiei poate fi contestata de cei pedepsiti, lucru pe care Constantin Danilescu, delegatul lui Dinamo, si omologul sau de la Craiova, Cornel Volintiru, l-au facut deja. Volintiru, care sustine ca suporterul Ovidiu Todoran este prietenul lui Claudiu Niculescu si a vrut sa-i faca acestuia o "imagine magnifica", considera ca Moti nu trebuia tratat la fel ca Mihalcea. Cei doi jucatori au regretat cele intamplate duminica, Mihalcea cerandu-si scuze fata de suporterul oltean. "Eu am crezut initial ca vrea sa-l loveasca pe Claudiu. Mi-am dat seama prea tarziu si recunosc faptul ca a fost un gest nesportiv. Imi voi cere scuze si public fata de el", a comentat Mihalcea. Gheorghe Nedelescu, membru al Comisiei si viceprimar al Craiovei, a refuzat sa voteze pedepsele jucatorilor, pentru a evita interpretarile.

FRUNZA
Desi va pleca de la Universitatea, Dinel Staicu nu va pierde legatura cu fotbalul oltean. Patronul din Banie vrea sa-l cumpere pe Sorin Frunza, platind personal clubului FC Vaslui si ultima rata din transferul mijlocasului, 50.000 de dolari, pe care il va lasa sa evolueze pentru "Stiinta". Dinel, care a urmat exemplul lui Gigi Netoiu din 1999, cand l-a cumparat pe Mutu de la FC Arges, il mai are in proprietate si pe Mihaita Plesan, care, mai mult ca sigur, va parasi gruparea "alb-albastra" in iarna.
AUTOCAR
Criza financiara prin care trece Universitatea Craiova a afectat chiar si investitia in autocarul clubului, pe care "juvetii" erau la un pas sa-l piarda. Conform clauzei din contractul de leasing al autovehiculului, plata ratei lunare nu trebuie intarziata cu mai mult de 90 de zile. Cum aceasta perioada fusese depasita, reprezentantii firmei de leasing au venit sa ridice autocarul. Numai la interventia managerului Pavel Badea, Dinel Staicu a platit suma restanta si a rezolvat problema.

×
Subiecte în articol: sport