x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport O zi şi o noapte de... trei tone

O zi şi o noapte de... trei tone

de Adriana V. Paduraru    |    03 Apr 2008   •   00:00
O zi şi o noapte de... trei tone

“Zi şi noapte”, acesta este numele operei de artă din imagime realizată de către Antonio Lopez Garcia. Sculptura din bronz cuprinde două capete de copil ale căror muze au fost chiar nepoţii artistului spaniol. Opera ce cântăreşte peste 3 tone este expusă în faţa Muzeului de Arte Frumoase din Boston (Massachusetts, Statele Unite).

“Zi şi noapte”, acesta este numele operei de artă din imagime realizată de către Antonio Lopez Garcia. Sculptura din bronz cuprinde două capete de copil ale căror muze au fost chiar nepoţii artistului spaniol. Opera ce cântăreşte peste 3 tone este expusă în faţa Muzeului de Arte Frumoase din Boston (Massachusetts, Statele Unite). Cei mai impresionaţi de dimensiunile gigantice ale sculpturii au fost micuţii vizitatori ai muzeului.

 

 

 

Studiu - 3 minute, suficiente pentru sex

Atingerea unei plăceri sexuale maxime nu necesită în mod neapărat nopţi nesfârşite de pasiune. Dimpotrivă, sunt suficiente şi... trei minute, informează Rompres. Potrivit unui studiu realizat în SUA şi Canada, o partidă de sex “adecvată” durează între 3 şi 7 minute, iar una “dezirabilă” – între 7 şi 13 minute. “Prea scurtă” este o partidă de amor de 1-2 minute, în timp ce una “prea lungă” durează 10-30 de minute. Studiul a examinat timpul ideal pentru o partidă de sex satisfăcătoare, pe baza datelor obţinute de la specialişti în terapie sexuală. Aceştia au clasificat plăcerea simţită de pacienţi în mai multe categorii, de la “adecvat” şi “dezirabil” până la “prea scurt” sau “prea lung”.

 

 

 

Anglia - 2 aprilie, “miercurea grasă”

Ziua de 2 aprilie a fost declarată de experţii britanici – “miercurea grasă”. Potrivit cotidianului The Sun, în această zi englezii consumă 4.000 de calorii, aproape dublu faţă de “doza” zilnic recomandată pentru femei (1.940) şi pentru bărbaţi (2.550). Specialiştii nutriţionişti spun că această zi este în mijlocul unei perioade în care oamenii au terminat dieta de după sărbătorile de Anul Nou şi se pregătesc pentru regimul de dinaintea vacanţei de vară, când toată lumea vrea să arate bine la plajă.

 

 

 

Malayesia - L-au părăsit ambele neveste

Roslan Ngah din Malayesia a fost părăsit de ambele neveste în acelaşi timp. Femeile, de 46, respectiv 35 de ani, au motivat la tribunal diferenţe ireconciliabile, informează site-ul 7abc.com. Bărbatul de religie musulmană era foarte bucuros că cele două soţii ale sale sunt prietene, dar niciodată nu şi-ar fi închipuit că îl vor părăsi amândouă, cu atât mai puţin în acelaşi timp. Potrivit legilor islamice, o femeie poate formula o cerere prin care să-şi părăsească soţul, însă divorţul nu poate fi pronunţat decât de către soţ sau de tribunal.

 

 

 

Rusia - Naşteri pe acordurile imnului naţional

Femeile din oraşul rus Ulianovsk vor naşte în acompaniamentul imnului naţional, autorităţile regionale fiind convinse că astfel bebeluşii vor deveni mari patrioţi, informează Rompres. Obstetricienii nu împărtăşesc, însă, entuziasmul autorităţilor. Ei se tem că o astfel de muzică le va distrage atenţia. De asemenea, medicii sunt convinşi că principalele calităţi ale omului se formează încă în burta mamei, ceea ce înseamnă că patriotismul ar trebui inoculat în stadii şi mai timpurii. În această logică de idei, imnul ar trebui să răsune chiar în momentul conceperii copilului, notează Novîie Izvestia.

×
Subiecte în articol: sport