x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Obiectiv schimbat

Obiectiv schimbat

27 Apr 2004   •   00:00

Presedintele Ioan Becali a anuntat ca, dupa esecul de la Brasov, la Rapid s-a luat decizia formarii unei formatii competitive in vederea viitorului sezon, renuntandu-se la ideea participarii in cupele europene.

DANIEL STAN

Ioan Becali a explicat ieri de ce a parasit tribuna inca din minutul 70 al partidei de la Brasov. „Am plecat de rusine. Nu mai suportam umilinta. Din acel moment a inceput revolutia la Rapid".

ANALFABETI. Fostul impresar a desfiintat actualul lot de jucatori, singurii carora le-a dat nota de trecere fiind Godfroid si, partial, Daniel Niculae. „Din curiozitate am asistat la sedinta tehnica inainte de meciul de la Brasov. Hizo le-a spus ca vrea agresivitate, personalitate si, am adaugat eu, determinare. Simplu si pe romaneste. N-au inteles nimic, si ultimul analfabet intelegea. Nu mai am ce discuta cu ei, dar, daca ei cred ca mai pot continua asa, se insala. Aici nu e azil de batrani", a rabufnit Becali. In viziunea lui, doar Godfroid este un adevarat profesionist: „Stie ce are de facut, nu trebuie sa i se mai spuna nimic".

IMPOTENTA. Intrebat daca isi reproseaza ceva din activitatea de la Rapid si daca este posibil sa renunte, Ioan Becali a punctat: „Este adevarat ca am simtit o impotenta in ultimul timp in ceea ce ma priveste, ca nu pot face nimic. Este si esecul meu. De mine depinde daca voi mai continua sau nu din vara. Am promis ceva si voi ramane. Daca si in sezonul urmator voi considera ca am gresit, atunci voi pleca".

Doctorul Hizo si cincinalul Becali

Ioan Becali a spus ca nu are ce sa-i reproseze actualului antrenor: „Hizo nu are nici o vina. Mai mult, de acum inainte este si doctor, iar fotbalistii pacienti. La final, vom vedea care dintre pacineti au ramas bolnavi, acestia urmand a ne parasi. Cine va ramane, alaturi de cei nou veniti, vor avea ca obiectiv eventul. Promit suporterilor ca, daca vom castiga titlul la anul, cinci ani nu-l vom mai pierde. Va fi cincinalul Becali!".

„Fotbalisti plafonati"

Comentand actuala stare de spirit din cadrul lotului, presedintele giulestenilor a precizat: „Este o lupta intre grupul celor vechi, cu aere de vedetism, si cei noi. Nu este posibil ca noua fotbalisti care anul trecut au castigat titlul si care au intrat pe teren la Brasov sa fie atat de plafonati. Asta strica la noi: aerele, indolenta si figurile pe care le avem in cap. Dar mai tarziu, pe la 34-35 de ani, unii or sa-si dea seama ca au dat prea putin fotbalului si la fel de putin au cules".

L-a ironizat pe Gigi

Vizavi de declaratia data de Gigi Becali, care a spus ca se bucura de esecul sau in Giulesti, Ioan Becali a comentat, ironic: „Poate sa se bucure, insa eu as vrea sa evit o lupta cu familia si cu varul meu. Adevarul este ca ei se tem de mine. Asa-zisii mei prieteni tremurau cand ma vedeau cu ani in urma. Eu i-am civilizat. Cand aveau 15 ani mai trageau o tigare, mai chiuleau de la ore, insa Govani rezolva totul".
×
Subiecte în articol: sport becali