x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Olanda / Ruud van Nistelrooy renunta la nationala

Olanda / Ruud van Nistelrooy renunta la nationala

de Ovidiu Ciutescu    |    05 Aug 2008   •   00:00
Olanda / Ruud van Nistelrooy renunta la nationala

12:22 • Ruud Van Nistelrooy, vedeta echipei Real Madrid, a anuntat marti, ca nu va mai juca pentru nationala Olandei. Atacantul olandez doreste sa se concentreze asupra programului de la echipa sa de club, informeaza Gazzetta dello Sport.

Ruud Van Nistelrooy, vedeta echipei Real Madrid, a anunţat marţi, că nu va mai juca pentru naţionala Olandei. Atacantul olandez doreşte să se concentreze asupra programului de la echipa sa de club, informează Gazzetta dello Sport.

 

DECIZIE. "După ce am analizat programul echipei naţionale şi cel al lui Real, am realizat că nu voi mai putea face faţă, din punct de vedere psihic, jucînd în ambele părţi. Nu a fost uşor să iau o astfel de decizie pentru că m-am simţit foarte bine cînd am îmbrăcat tricoul Olandei", a afirmat fotbalistul batav. Van Nistelrooy (32 de ani, 64 de selecţii şi 33 de goluri la naţională) a debutat în prima reprezentativă în 1998, şi a participat la două Campionate Europene, în 2004 şi 2008, şi la Cupa Mondială din 2006. Atacantul olandez s-a transferat în 2006 de la Manchester United la Real Madrid, iar în cele două sezoane petrecute la gruparea spaniolă a înscris 53 de goluri.

 

×
Subiecte în articol: sport