x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Orgoliul de final al Timisoarei

Orgoliul de final al Timisoarei

29 Noi 2004   •   00:00

"POLI" AEK - Steaua 1-1 l Trupa lui Zenga pleaca lider la Bilbao

Trupa lui Zanc si a lui Dobos a reusit sa tina in sah liderul de toamna al Diviziei A.
IONUT PADURARU

Click pentru a mari imaginea
GOLGETER. Asa cum a facut-o si in fata Rapidului si a lui Dinamo, Mansour (centru) a inscris si in fata Stelei
Zenga nu si-a permis sa-i menajeze pe Radoi sau Oprita, asa cum se prevazuse inainte de meci, trimitand pe teren o formula de echipa foarte aproape de cea pe care o vom vedea miercuri, la Bilbao.

SCLIPIRE. Apasati de povara ultimei pozitii in clasament, timisorenii s-au aruncat inca din start asupra careului stelist, dar Balace si Mansour n-au gasit finalizarile potrivite. Steaua a avut nevoie doar de o sclipire a lui Neaga si de o finalizare sigura a lui Bostina pentru a trece in avantaj pe tabela. Se parea ca "Poli" este condamnata sa paraseasca trist sezonul.

ASEDIU. Disperati, elevii presedintelui Anton Dobos au fortat ofensiva inca de la primul schimb de mingi al reprizei secunde. Omul providential a fost, din nou, senegalezul Mansour, care are un tata in varsta de 80 de ani, cu cinci neveste si alti 28 de copii! Africanul a finalizat cu un sut puternic o actiune in care defensiva bucurestenilor a gafat, stabilind scorul final, in pofida unui forcing apasat de la sfarsitul jocului. Steaua n-a impresionat, parand mai mult cu gandul pe stadionul "San Mames", unde isi va juca miercuri viitorul european.

STELISTI CU CAPETE SPARTE
Intalnirea de pe stadionul "Dan Paltinisanu" a fost una extrem de apriga, plina de dueluri dure, la limita regulamentului. Primul si cel mai sifonat in urma confruntarilor de pe gazon a fost atacantul Cristian Ciocoiu. In minutul 26, el a fost lovit fara intentie la tampla de catre Silvasan, la un duel in propriul careu, fiind nevoie de schimbare si de un tratament de urgenta intr-o ambulanta aflata pe pista de atletism. Mai mult, fundasul stanga Mihaita Nesu a evoluat toate cele 90 de minute cu un bandaj la cap si cu o sangerare abundenta.
×
Subiecte în articol: sport