x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport OTELUL - DINAMO 2-0 / Penibili in alb-rosu

OTELUL - DINAMO 2-0 / Penibili in alb-rosu

08 Noi 2004   •   00:00

Galatenii si-au argumentat titulatura de nasi ai dinamovistilor si au castigat cu aportul substantial al fotbalistilor refuzati in Stefan cel Mare, Iacob si Danciu.

DANIEL STAN

DECISIV. Golul marcat de Victoras Iacob (stanga) a schimbat total cursul jocului in favoarea galatenilor
Succesul norocos de la Iasi si locul de pe podium i-au facut pe dinamovisti sa se gandeasca la un nou event. Numai ca, in etapa fatidica 13, au avut ghinionul sa se deplaseze la Galati, unde "cainii" nu au mai invins de noua ani!

GRESELI. Ioan Andone nu a lasat impresia ca se teme. In schimb, a facut trei greseli din start: titularizarile lui Iordache si Burca, plus incapatanarea de a evolua cu Ionut Badea in centrul defensivei. A rezultat o echipa rupta, penibila uneori, Victoras Iacob, fotbalist refuzat de Dinamo, facand legea cu o aparare "ros-alba" ilara. "Trebuia sa risc, mai ales dupa ce gazdele au deschis scorul. Nu am marcat noi prin Niculescu si imediat au inscris ei. Eu cred ca a fost vorba si de ghinion", a explicat tehnicianul dinamovist.

STRATEGIE. Cunoscuta pentru pragmatismul sau, Otelul a mers pe aceeasi linie. Cu o defensiva sigura si un mijloc in care un alt refuzat in Stefan cel Mare, Danciu, a facut legea, trupa lui Sorin Cartu a asteptat greselile adversarei. De ajuns ca Dinamo sa plece din nou fara puncte de la Galati. "In multe momente am fost penibili. Ce pot sa mai spun? Avem un an de tranzitie", a declarat vicepresedintele "cainilor", Gigi Netoiu.

VACANTA

"Nu inteleg de ce toata lumea, cand vine la Galati, da vina pe gazon. Si noi suntem la fel de fotbalisti si jucam pe acelasi teren. In plus, Dinamo sa nu uite ca de aproape 10 ani vine in vacanta la Galati! Victoria noastra este meritata si nu vad sa fie contestata de dinamovisti" - Viorel Tanase, jucator Otelul

NICOLAI BOGHICI PLATESTE DUBLU VICTORIA
Presedintele "otelarilor", Nicolai Boghici (foto), a suplimentat prima pentru victorie in fata campionilor. "Indiferent ce discutii am avut eu cu Sorin Cartu, el este un antrenor care stie sa pregateasca un meci important. Le-am promis jucatorilor inainte de meci ca prima va fi dubla, iar o victorie de la doua goluri in sus o premiez in plus. Vor incasa cate 2.200 de dolari pentru acest succes. Ii mai asteptam si pe Steaua, ca sa fim multumiti ca am batut toti «greii» din Bucuresti", a declarat conducatorul gruparii de la Dunare. Acesta a laudat la final prestatia "centralului" Ionica Serea.

TACERE
Conducerea dinamovista, cu Gigi Netoiu si Cristi Borcea in prim plan, a recunoscut la final superioritatea galatenilor. "Am avut sansa sa castigam si sa tinem aproape de Steaua. Nu a fost sa fie! O sa discutam la nivel de conducere si trebuie sa facem 2-3 transferuri in iarna. Asa nu se mai poate", a declarat Gigi Netoiu, in timp ce Borcea, rugat sa comenteze faptul ca a spus ca Dinamo nu va mai pierde nici un meci pana la final, a precizat: "Dupa un asemenea joc nu mai pot spune nimic". La randul sau, antrenorul Ioan Andone a recunoscut justetea victoriei galatenilor, insa a dat vina si pe teren: "Ne-a invins o echipa mai buna si obisnuita cu un astfel de teren. Am fortat spre final cu patru atacanti, dar nu am reusit nimic". Cu toate acestea, obiectivul echipei ramane participarea intr-o cupa europeana, cel mai probabil pe filiera Cupei Romaniei.
×
Subiecte în articol: sport