x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Oţelul - UTA 2-1: Repetiţie pentru Lokomotiv Sofia

Oţelul - UTA 2-1: Repetiţie pentru Lokomotiv Sofia

de Daniel Stan    |    27 Aug 2007   •   00:00
Oţelul - UTA 2-1: Repetiţie pentru Lokomotiv Sofia
Sursa foto: Viorel Dudau/

Trupa lui Petre Grigoraş s-a impus cu emoţii intr-o partidă in care oaspeţii s-au bătut singuri, reuşitele gălăţenilor venind pe greşeli individuale ale arădenilor.

Trupa lui Petre Grigoraş s-a impus cu emoţii intr-o partidă in care oaspeţii s-au bătut singuri, reuşitele gălăţenilor venind pe greşeli individuale ale arădenilor.

Gălăţenii au tratat jocul ca o repetiţie generală inaintea returului cu Lokomotiv Sofia, din Cupa UEFA, unde au de recuperat acel 1-3 din prima manşă. Arădenii au pus mari probleme, doar şansa făcănd ca Oţelul să căştige un meci destul de echilibrat.

NAIVITATE. După o primă repriză anostă, "oţelarii" s-au desprins pe fondul unor naivităţi in apărarea arădenilor, Roszel (’53) inscriind un autogol de generic, din centrarea lui Semeghin, iar Bumbac, jucător imprumutat de la Dinamo, făcănd un penalty aiurea, pe care Emil Jula l-a transformat sigur (’63). A fost 2-1 in cele din urmă, Edson inscriind pentru UTA (’84). Pe lăngă greşelile elevilor săi, antrenorul arădenilor, Marius Lăcătuş, a acuzat şi arbitrajul lui Marius Martiş: "Sunt nemulţumit de arbitraj, dar asta nu scade cu nimic din meritele Oţelului. Nu ştiu ce aş putea să spun despre un arbitru care injură jucătorii. Am primit goluri copilăreşti şi sunt supărat. Nu am fost atenţi şi nu am reuşit să eliminăm greşelile de marcaj. Am fost naivi". Tehnicianul gazdelor, Petre Grigoraş, era fericit la final: "Pe o asemenea căldură e inuman să joci. Dacă ştiam că va fi o aşa caniculă, ceream şi noi amănarea meciului. Doar şi noi jucăm in cupele europene. Sunt bucuros de rezultat". După fluierul final, gălăţeanul Semeghin s-a luat la bătaie cu Edson, ambii primind cartonaş galben.

Szekely nu pleacă

Antrenorul gălăţean, Petre Grigoraş, a declarat că nu poate estima un preţ pentru un posibil transfer al mijlocaşului Janos Szekely, curtat de Rapid. "Nu se pune problema ca Szekely să plece. El a venit la noi de şase, şapte luni. E adevărat că a făcut un salt uriaş, dar nu e bine să ne pierdem toţi jucătorii. Care este valoarea lui? Plus infinit", a spus Grigoraş. La răndul său, mijlocaşul formaţiei de la Dunăre a spus c-ar dori să evolueze la o echipă puternică din Liga I. "Acum sunt la Galaţi şi incerc să-mi fac treaba căt mai bine aici. Mă bucură aprecierea făcută de antrenorul meu, dar nu pot să neg faptul că mă simt onorat de intenţia Rapidului şi aş vrea să evoluez la o echipă de top", a spus Szekely.

×
Subiecte în articol: sport