x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Pacea de la bufet

Pacea de la bufet

05 Feb 2004   •   00:00

Arbitrul Cristi Balaj a anuntat dupa o intalnire cu Gigi Becali, desfasurata la un bufet de langa tribunal, ca isi va retrage plangerea depusa impotriva patronului Stelei.

Ieri s-a desfasurat primul termen din procesul de calomnie intentat de arbitrul Cristi Balaj patronului Stelei, Gigi Becali.

GRESEALA. La finalul meciului din ultima etapa a turului, Farul - Steaua, scor 2-1, "Latifundiarul din Pipera " l-a jignit pe Balaj, numindu-l "talhar, hot, vagabond si pervers". In urma acelei infrangeri, Steaua a pierdut pozitia de lider in clasamentul Diviziei A in favoarea lui Dinamo.

INTALNIRE. Cristi Balaj si Gigi Becali s-au prezentat la ora 8 in fata instantei de la Judecatoria Sectorului 1 din Capitala. Judecatorul nu a audiat insa nici una dintre cele doua parti, ci le-a dat termen ca pana la ora 12:30 sa se impace. "Vagabond inseamna om fara casa, iar tu nu esti asa. N-ai vazut cata munca are judecatoarea? Hai sa ne impacam", i-a spus Becali lui Balaj, cei doi merga nd impreuna la bufetul din afara tribunalului, unde au cazut la pace.

OBIECTIV. La pranz, cei doi s-au prezentat in fata judecatorului si au anuntat ca doresc sa se impace. Pentru ca procesul sa inceteze, Cristi Balaj trebuie sa-si retraga plangerea pana la 11 februarie, altfel actiunea sa in instanta va continua. "Am discutat cu Balaj si mi-a cerut sa retractez. El nu este talhar, nu este hot si nu este vagabond. Au fost cuvinte spuse la nervi, metaforic vorbind. Retractand acestea m-am inteles cu Balaj. Pe 11 februarie o sa vin si eu, o sa vina si dansul, isi retrage plangerea, dam mana, si cu asta basta. Dupa cate am vorbit cu Balaj, s-ar putea sa nu il mai recuzam", a mentionat

Gigi Becali. "Ma voi impaca si cu Iordanescu"

Pentru Gigi Becali nu reprezinta o premiera procesele de calomnie, "Latifundiarul din Pipera" s-a mai duelat in instanta cu un alt arbitru. Tudor Constantinescu a fost acuzat de Becali ca a primit 5.000 de dolari pentru a favoriza Rapidul intr-un meci contra Stelei. Cele doua parti s-au impacat insa in aceeasi maniera ca cea de ieri. In prezent, Becali se afla in conflict si cu selectionerul Anghel Iordanescu. "Ma voi impaca si cu Anghel Iordanescu. El spune ca vrea liniste la echipa nationala, dar m-a dat in judecata si a spus ca acest proces nu face bine fotbalului romanesc si echipei nationale. Este foarte simplu: ca sa faca bine echipei nationale, trebuie sa isi retraga plangerea", a precizat Becali, care a ras atunci cand a fost intrebat daca Anghel Iordanescu este cel mai bun antrenor din Romania.

×
Subiecte în articol: sport becali balaj