x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Pandurii – Otopeni 1-1/Tatăl către fiu: “Retrage-te!”

Pandurii – Otopeni 1-1/Tatăl către fiu: “Retrage-te!”

de Daniel Stan    |    22 Sep 2008   •   00:00

După prestaţia jenantă de la Târgu-Jiu a fiului său, fostul mare arbitru, Ion Crăciunescu i-a transmis “juniorului” că ar fi mai bine să renunţe la arbitraj. În acelaşi timp însă, a criticat şi actuala Comisie Centrală a Arbitrilor.

După prestaţia jenantă de la Târgu-Jiu a fiului său, fostul mare arbitru, Ion Crăciunescu i-a transmis “juniorului” că ar fi mai bine să renunţe la arbitraj. În acelaşi timp însă, a criticat şi actuala Comisie Centrală a Arbitrilor.

 
Un meci aparent liniştit s-a transformat într-unul de disecat la CCA, în urma prestaţiei lui Teodor Crăciunescu. Acesta a fost depăşit de joc şi a comis greşeli grave, iritând ambele tabere. Cel mai acid a fost chiar tatăl său, Ion Crăciunescu.

 

A stricat meciul

Totul a încept cu un penalty refuzat oaspeţilor, după un fault clar în careul gorjenilor produs de Cardoso asupra lui Chiacu. După ce gazdele au deschis scorul, Crăciunescu junior nu a validat golul reuşit de Alin Rus, înscris cu coapsa, pe o gravă eroare a defensivei oaspeţilor, cu Vali Negru pe post de gafeur. În repriza a doua a urmat un alt penalty neacordat, de data aceasta pentru Pandurii, la faultul clar a lui Mărgărit asupra lui Ilie Iordache. “Nu este posibil ceea ce s-a întâmplat la acest meci. A fost clar viciere de rezultat. Când ţi se anulează pe nedrept un gol şi o lovitură de pedeapsă, ce să le mai ceri jucătorilor?”, a declarat preşedintele gorjenilor, Marin Condescu. Surprinzător, tatăl “centralului”, fostul mare arbitru Ion Crăciunescu, a criticat prestaţia fiului şi, mai mult, i-a cerut să renunţe, în direct la GSP TV. “Greşelile făcute s-au făcut din vina lui Teo. I-am mai spus şi îi spun şi acum, cel mai bine pentru el ar fi să se retragă din arbitraj. Mă doare sufletul când îl vorbesc de rău. La Târgu-Jiu a fost cel mai mare actor de pe teren”, a spus Ion Crăciunescu. Acesta a mai adăugat: “Şi Comisia are partea ei de vină, pentru că nu le dă tinerilor posibilitatea de a arbitra regulat. Veţi vedea că fiul meu nu arbitrează etapă de etapă”.

 

Neagoe, în şedinţă

“Am discutat cu preşedintele şi cu jucătorii. Toată lumea este afectată. Din păcate, am avut un obiectiv de nouă puncte în patru partide, iar acum e greu de realizat”, a declarat antrenorul Eugen Neagoe. Referitor la posibila sa demitere, tehnicianul a  adăugat: “Eu nu sunt legat de scaun, iar dacă se consideră că trebuie să plec, voi pleca. Chiar o să-i întreb pe elevii mei dacă mai vor să continue cu mine. Dacă nu mai doresc, atunci ne vom despărţi”.

×
Subiecte în articol: sport