x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Panduru a semnat pentru galateni

Panduru a semnat pentru galateni

26 Dec 2004   •   00:00

Noul tehnician al "otelarilor" a refuzat o oferta mai tentanta din partea lui Poli AEK Timisoara, care ii oferea 100.000 de dolari pe sezon. Obiectivul care i-a fost fixat il reprezinta evitarea retrogradarii.


DANIEL STAN

DIN NOU IN IARBA. Basarab Panduru revine in actualitate dupa o pauza de 6 luni de la despartirea de Poli Timisoara
Dupa o saptamana de tratative, presedintele Otelului Galati, Nicolai Boghici, a batut palma cu antrenorul Basarab Panduru, care a semnat un contract pe 6 luni, cu drept de optiune pe inca un an.

OBIECTIV. Noul tehnician al gruparii de la Dunare, care il inlocuieste pe Sorin Cartu, are ca obiectiv imediat evitarea retrogradarii. "Important pentru noi este sa reusim un retur fara emotii. La vara vom vedea ce va mai fi. Panduru a avut cuvant si a semnat pentru noi, desi se spunea ca se va intoarce la Timisoara. Alt obiectiv decat evitarea retrogradarii nu i se putea cere. Dar eu sunt convins ca va face mai mult decat atat", a declarat presedintele "otelarilor". Panduru va avea un salariu de 50.000 de dolari, plus o prima speciala de obiectiv.

LOT. Pana la reunirea lotului, prevazuta pentru data de 10 ianuarie, Basarab Panduru va alcatui o lista cu posibile achizitii pentru retur. Tehnicianul va discuta cu fiecare jucator, in special cu cei despre care s-a vehiculat ca vor parasi echipa. Este vorba de Rohat, Nanu, Iacob si Danciu, pentru ultimii doi urmand ca Nicolai Boghici sa discute cu Gigi Netoiu. Referitor la restantele financiare, oficialul galatean a achitat jucatorilor inainte de Sarbatori sumele datorate, dupa ce in contul clubului au intrat 4 miliarde de lei aferenti participarii in Cupa UEFA.

×
Subiecte în articol: sport panduru