x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Pariul Kapetanos

Pariul Kapetanos

de Mihai Igirosanu    |    09 Iul 2008   •   00:00
Pariul Kapetanos

STEAUA ● Roş-albaştrii au transferat un atacant grec de la AEK Atena
Trupa din Ghencea l-a înregimentat luni seară pe atacantul grec Pantelis Kapetanos, internaţional de tineret, care a evoluat în ultimii patru ani pentru AEK Atena. Elenul a semnat deja pe un an, cu opţiune de prelungire pe încă doi.



STEAUA ● Roş-albaştrii au transferat un atacant grec de la AEK Atena
Trupa din Ghencea l-a înregimentat luni seară pe atacantul grec Pantelis Kapetanos, internaţional de tineret, care a evoluat în ultimii patru ani pentru AEK Atena. Elenul a semnat deja pe un an, cu opţiune de prelungire pe încă doi.

Deşi are 13 selecţii în naţionala Under 21 a Greciei, Kapetanos nu a evoluat decît în două meciuri pentru AEK Atena în ultimul sezon din Grecia. În vîrstă de 25 de ani, vîrful de aproape 1,90 metri a fost transferat gratis, fiind liber de contract, plecînd ieri în Austria, la Flachau, alături de ceilalţi componenţi ai lotului stelist.

PE LIBER. Contractul său cu echipa elenă a expirat la 1 iulie, atunci cînd a şi fost anunţat de antrenorul spaniol Lorenzo Serra Ferrer că este liber să-şi caute altă echipă. Kapetanos s-a aflat pe o listă de nouă jucători la care gruparea din capitala Greciei a decis să renunţe. Pe lista respectivă s-a mai aflat şi mijlocaşul brazilian transferat de Rapid, Julio Cesar. Cel mai important moment al carierei lui Kapetanos l-a reprezentat un gol marcat pentru AEK la 9 august 2006, la Hearts, în Scoţia, cînd grecii s-au impus cu 2-1, calificîndu-se practic în grupele Ligii Campionilor.

BUCURIE. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru site-ul oficial al Stelei, Pantelis Kapetanos şi-a manifestat satisfacţia pentru transferul în Ghencea. "Sînt foarte bucuros că am venit aici. Ştiu că Steaua este o echipă mare. Le mulţumesc oamenilor de aici, fiindcă mi-au oferit şansa să evoluez pentru un club de asemenea anvergură. Sper să rămîn la nivelul mare la care am evoluat în Grecia şi voi face tot posibilul pentru a ajuta echipa să-şi îndeplinească toate obiectivele. Acest pas mă poate relansa. Este cel mai important moment din cariera mea. O să muncesc foarte mult, voi da totul pentru echipă şi mă voi strădui să le produc bucurii suporterilor prin golurile pe care sper să le marchez. Ştiu că există o concurenţă mare la Steaua, însă mă voi lupta să arăt că am valoare", a declarat noul atacant al Stelei.

MULŢUMIRI
"Sînt conştient că există o concurenţă mare la Steaua, însă mă voi lupta să arăt că am valoare pentru această echipă. Aş vrea să le mulţumesc domnilor George Becali, Adrian Ilie, Valeriu Argăseală şi Marius Lăcătuş, deoarece au crezut în mine. Voi face tot ce ţine de mine să nu-i dezamăgesc"
Pantelis Kapetanos - atacant Steaua

CONFIRMARE
Pot să afirm că afacerea dintre cele două cluburi se va face pînă la sfîrşitul acestei săptămîni. Jucătorul meu este tentat de Steaua, care este un club puternic, care joacă în Champions League, dar încă se mai sfătuieşte cu familia. Eu cred că pînă la urmă Abel Gomez va deveni fotbalistul Stelei"
Pepe Murcia - impresar Abel Gomez

Goian la Kiev

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat ieri că transferul lui Dorin Goian (foto) la Dinamo Kiev este aproape rezolvat, la fel ca şi cel al lui Ionuţ Rada la Murcia: "Goian o să plece la Dinamo Kiev. O să ştiţi mai multe atunci cînd va pleca, dar sigur o să plece. Rada e aproape rezolvat la Murcia, aşa cum e şi Goian. Dacă pleacă Rada, vine Abel Gomez. Contractul aşa e, un milion plus Gomez pentru Rada", a spus Becali, care a mai completat. "Eu nu mai studiez jucători străini. Cînd vine Kapetanos, o să-l vedem aici. Doar pe Arthuro l-am urmărit pe o casetă şi mi-a plăcut cît de cît".

Raţ, bucuros de revenirea lui Rădoi

Internaţionalul Răzvan Raţ s-a arătat extrem de bucuros cînd a auzit că Mirel Rădoi, cel cu care a fost la un pas de o gravă accidentare în prima repriză a meciului cu Italia, de la Euro 2008, va reveni pe teren. "Mă bucur foarte mult că Mirel Rădoi este bine după accidentarea de la turneul final. Mi s-a luat o piatră de pe inimă după revenirea lui Rădoi pe gazon. Mi-a părut foarte rău pentru ce s-a întîmplat, deoarece a fost o accidentare stupidă. Sper ca Mirel să ţină masca pe faţă foarte puţin timp şi îi doresc tot binele din lume. Echipa naţională are nevoie de el şi sînt convins că va da totul pe teren şi în partidele viitoare", a declarat jucătorul lui Şahtior Doneţk.

×
Subiecte în articol: sport kapetanos