x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Pazit de omul lui Moggi

Pazit de omul lui Moggi

12 Noi 2004   •   00:00

Destinatia lui Adrian Mutu pare sa fie clara. Atacantul roman este cu un picior in curtea lui Juventus. Cu toate acestea, inrolarea "Briliantului" in "armata" bianconera ridica unele probleme.

DELIA GOMOESCU

TRATATIVE. Lui Mutu ii va reveni zambetul pe buze atunci cand va semna un nou contract de jucator profesionist
CONDITII. Potrivit agentiei Reuters, inainte de a incepe tratativele decisive cu Juve, Mutu si impresarii sai trebuie sa analizeze consecintele despartirii de Chelsea. Astfel, Mutu urma sa se intalneasca la Milano cu agentul sau italian si cu un avocat pentru a analiza efectele rezilierii contractului sau cu gruparea londoneza. Totodata, presa italiana scrie ca reprezentantii Gea World, de comun acord cu Juventus, au decis ca atacantul roman sa fie urmarit de un "tutore" pe toata durata suspendarii. "Paznicul" ar urma sa fie Massimo Brambati, unul din oamenii de incredere ai familiei Moggi. Acesta trebuie sa intocmeasca saptamanal un raport referitor la comportamentul lui Mutu. Totul pentru ca oficialii piemontezi sa se convinga de seriozitatea jucatorului.

CIFRE. Potrivit site-ului TG.com, daca reprezentantii lui Juve vor fi multumiti de evolutia "Briliantului", ii vor oferi acestuia un contract pe trei ani, cu un salariu de un milion de euro pe sezon, desi initial ziaristii italieni vorbeau despre un acord pe 5 ani, cu doua milioane de euro salariu. La Juventus, Mutu ar urma sa fie succesorul lui Alessandro Del Piero. Vedeta gruparii torineze din ultimul deceniu a implinit acum trei zile 30 de ani si pare departe de forma care l-a consacrat, gasindu-si din ce in ce mai greu un loc in primul unsprezece al lui Fabio Capello.

CONTRADICTII
Agentia britanica "Sporting Life" scrie ca Juventus a negat faptul ca Mutu ar fi fost invitat sa asiste la meciul disputat miercuri seara pe "Delle Alpi" impotriva Fiorentinei. Purtatorul de cuvant al clubului italian, Marco Girotto, a spus ca jucatorul roman "in nici un caz nu a fost invitat sa asiste la aceasta partida". "Nu stim nimic despre Mutu si nu cred ca a fost in tribune", a mentionat Girotto. Intrebat daca Juventus intentioneaza sa-l transfere, reprezentantul torinezilor a raspuns scurt: "Nu avem informatii despre Mutu". Dupa victoria din meciul cu Fiorentina, scor 1-0, Juventus si-a marit avantajul fata de principala sa contracandidata la tiltu, AC Milan. Echipa antrenata de Fabio Capello are 28 de puncte, in timp ce "rossonerii", care au reusit doar un egal la Brescia, 0-0, au totalizat 22 de puncte. Roma a pierdut pe teren propriu, 0-3, in fata lui Udinese

×
Subiecte în articol: sport mutu