x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Pe filiera olteană

Pe filiera olteană

de Vicentiu Neagoe    |    Daniel Stan    |    24 Aug 2007   •   00:00
Pe filiera olteană
Sursa foto: Razvan Pasarica/

Exceptăndu-i pe peruanul Galliquio şi pe portughezul Mendes, tehnicianul dinamovist a incercat să-i transfere şi pe jucătorii Universităţii Craiova, Dorel Stoica şi Mihai Dina.

DINAMO - Mircea Rednic mai vrea jucători

Exceptăndu-i pe peruanul Galliquio şi pe portughezul Mendes, tehnicianul dinamovist a incercat să-i transfere şi pe jucătorii Universităţii Craiova, Dorel Stoica şi Mihai Dina.

Accidentările şi renunţarea la francezul Fernandes l-au făcut pe antrenorul Mircea Rednic să caute insistent alţi jucători care să intărească lotul campioanei, dar, pănă ieri, nimic nu era cert.

TRATATIVE. "Ne-am inţeles cu Galliquio şi, aproape sigur, şi cu oficialii clubului de care aparţine, Universitario. In căteva zile va ajunge in Romănia", a declarat tehnicianul dinamovist despre fundaşul central sud-american, care este titular in naţionala ţării sale. Surse din club susţin că se poartă tratative şi cu Vitoria Setubal pentru mijlocaşul Sandro Mendes, această variantă fiind una ieftină, portughezii cerănd doar 100.000 de euro. Dar surprizele ar putea veni din Oltenia, Dinamo discutănd cu patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, posibilitatea achiziţionării lui Dorel Stoica şi Mihai Dina. Deşi ambii au fost suspendaţi de club pe termen nelimitat după ultimele eşecuri din campionat, Mititelu a refuzat oferta "căinilor", care numai pentru Stoica ar fi fost dispuşi să achite 1,5 milioane de euro.

INTERES. Biletele pentru returul cu Lazio Roma, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, au fost puse in vănzare de marţi, interesul fanilor dinamovişti fiind mare. Conform oficialilor grupării din Ştefan cel Mare, pănă ieri după-amiază se vănduseră in jur de 10.000 de tichete. "Cu siguranţă Stadionul Naţional va fi plin la partida cu italienii. Avem nevoie de suporteri şi sper să ne ajute să ne calificăm in grupele Ligii Campionilor", a declarat directorul general, Cristi Borcea. Altfel, UEFA a anunţat că Dinamo va trebui să achite o amendă de 20.000 de lire sterline, după ce in prima manşă cu Lazio, de pe "Olimpico", au aprins torţe, lucru interzis de regulament. Aceeaşi sancţiune a primit şi gruparea romană.

ADVERSAR. Medicii echipei Lazio au reuşit recuperarea accidentaţilor Diakite şi Simone Inzaghi, insă doar primul va putea evolua la Bucureşti, atacantul nefiind trecut pe lista UEFA. Antrenorul Delio Rossi va putea conta şi pe Stendardo şi Cribari, ambii cu probleme după prima manşă, dar care au reintrat in programul de pregătire al echipei.

×
Subiecte în articol: sport