x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Pe ritmurile lui Mozart

Pe ritmurile lui Mozart

de Daniel Stan    |    09 Iul 2007   •   00:00
Pe ritmurile lui Mozart

Campionii au lăsat cantonamentul de la Flachau pentru o vizită in oraşul in care s-a născut unul dintre cei mai mari compozitori ai lumii, dar nu au ajuns să viziteze muzeul, intersectăndu-se pe traseu cu o paradă gay.

Antrenorul Mircea Rednic şi-a scos elevii pentru o jumătate de zi din monotonia cantonamentului de la Flachau. "Centrul istoric din Salzburg este extraordinar. Parcă am fost in altă lume, mai ales că, fără să vrem, a trebuit să facem faţă unei parade ad-hoc", a spus Chiacu, făcănd referire la o festivitate denumită "Summer Love Parade", şi care se organizează in fiecare an. "Căinii" au zăbovit căteva ore in oraşul care l-a dat lumii pe Wolfgang Amadeus Mozart, au făcut cumpărături, dar au "uitat" să viziteze şi muzeul. La plecarea spre Flachau, dinamoviştii şi-au amintit de duelul cu rivalii din Ghencea. "Dacă ei spun că noi avem şanse minime in Liga Campionilor, este treaba lor. Astea sunt vorbele lui Gigi Becali, dar noi ne vedem de treaba noastră. Vom vorbi pe teren", a mai adăugat Chiacu, acesta fiind nepotul patronului stelist. Ieri după-amiază, Dinamo a susţinut primul meci amical al turneului din Austria, in faţa lui Burghausen, din liga a doua germană.

Aseară, 3-0 cu Wacker Burghausen

"Căinii" au invins ieri, la Flachau, pe Wacker Burghausen (liga a treia austriacă), cu 3-0, prin golurile marcate de Bratu (’38, ’83) şi Zicu (’48 - penalty). A fost o partidă la discreţia campioanei Romăniei, care şi-a permis să rateze foarte mult. Rednic a folosit formula: Romanovs (Posteucă ’75) - Blay (Scarlatache ’46), V. Năstase, Şt. Radu (Moţi ’46), Muşat (Pulhac ’46) - Mărgăritescu (Ropotan ’46) - Bratu, Fernandes (Chiacu ’46), Zicu - Niculescu (Ad. Cristea ’46), Dănciulescu (Predescu ’60). Partidele pe care Dinamo le va mai disputa in Austria sunt: cu Eintracht Frankfurt (10 iulie), cu Motherwell (12 iulie) şi cu Sparta Praga (15 iulie). Dinamo va participa şi la turneul de la Zell am See (18-20 iulie) alături de Budejovice, MSV Duisburg si Beşiktaş.

×
Subiecte în articol: sport