x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Planuri in noapte

Planuri in noapte

21 Dec 2004   •   00:00

Sedinta Consiliului Director a gruparii din Soseaua Stefan cel Mare s-a intins neobisnuit de mult, incheindu-se aproape de miezul noptii.

DRAGOS STOICA, DANIEL STAN

Luni seara, la baza Keoke, a avut loc sedinta Consiliului Director al lui Dinamo. Stabilita initial pentru ora 20:30, conferinta de presa a inceput cu o ora mai tarziu, intr-o atmosfera de veselie generala din partea conducerii dinamoviste.

ANALIZA. Antrenorul "cainilor", Ioan Andone, a fost cel mai retinut dintre oficialii "alb-rosilor": "Am facut o analiza asupra parcursului echipei din luna iulie si pana in prezent. Se putea si mai bine. Jucatorii care au avut scapari de comportament in aceasta toamna vor plati. Vreau disciplina". La randul sau, presedintele Nicolae Badea a spus: "Recidivele nu vor mai fi acceptate."

IN PERICOL. Desi n-a nominalizat pe nimeni, Andone s-a referit in primul rand la Dorin Semeghin si la Adrian Iordache, cei doi fundasi implicati in evenimente rutiere produse pe fondul consumului de alcool. Alti fotbalisti de care Dinamo urmeaza sa se desparta ar fi Vladimir Gaev, Ionut Balan si Cristi Cigan. Nu sunt excluse plecarile in strainatate ale lui Florentin Petre, Ionel Danciulescu si Claudiu Niculescu.

SPRIJIN. Dupa cum a afirmat presedintele Nicolae Badea, cel care va avea ultimul cuvant in privinta formarii lotului va fi Ioan Andone. "El va stabili cine e transferabil si cine nu. Vom fi mult mai atenti pe viitor. Pe Cosmin Pascovici l-am avut in curte, l-am dat la Petrolul Ploiesti pentru 50.000 de dolari, cu conditia sa-l putem lua inapoi oricand daca plateam dublu, dar l-am pierdut. Asa ceva nu se va mai intampla", a zis Badea.

8 ACTIONARI
Sedinta Consiliului Director al lui Dinamo a consfintit si ratificarea prospectului si emiterea de titluri de credit pentru viitoarea SA. Acum, 8 persoane au platit cate 50.000 de dolari: Nicolae Badea, Gigi Netoiu, Cristi Borcea, Vladimir Cohn, Cornel Dinu, Viorel Turcu, Bagher Karinzadeh si Florin Busca. "Cand vom scoate titlurile de credit pe piata, poate investi chiar si George Copos", a spus Nicolae Badea.
PROGRAM
"Cainii" se vor reuni pe data de 10 ianuarie, dupa care vor efectua un cantonament la baza de la Saftica intre 17 si 25 ianuarie. In februarie, intre 3 si 23, Dinamo va fi in Antalya. Elevii lui Ioan Andone vor disputa meciuri cu Saturn Ramenskoe, Dinamo Moscova si Spartak Moscova. La intoarcere, "alb-rosiii" vor sta in Bucuresti pana la startul returului.
×
Subiecte în articol: sport