x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "POLI" AEK - FC ARGES 0-2 / Comisarul a fost parolist

"POLI" AEK - FC ARGES 0-2 / Comisarul a fost parolist

25 Oct 2004   •   00:00

Pitestenii nu au inceput tocmai bine aceasta editie de campionat si multi s-au gandit ca "decapitarea" lui Ion Moldovan ar putea scoate pe FC Arges din impas. "Comisarul" a ramas in functie si a promis, fara ca cineva sa il creada, ca la Timisoara va schimba fata echipei.

ANDREI NICOLESCU

MECIUL. Pronosticul lui Moldovan s-a adeverit, argesenii invingand pe "Poli" AEK la Timisoara. La succesul oaspetilor au contribuit executia senzationala a lui Prepelita din startul partidei si "asistentul" Marcel Savaniu. Acesta i-a anulat un gol perfect valabil lui Poenaru la scorul de 2-0. "Daca presedintele CCA, Ion Craciunescu, are ceva cu Nicolae Grigorescu nu trebuie sa se razbune pe Timisoara. Sa se potoleasca cu aceste arbitraje. Savaniu ne-a mai furat intr-o faza asemanatoare si la meciul cu Dinamo", a declarat la finalul meciului unul dintre oficialii timisoreni. Demoralizati dupa gestul lui Savaniu, banatenii au fost loviti de Bilasco, care a inchis tabela cu o lovitura de cap.

DUBII. Partida cu FC Arges l-a facut pe Gheorghe Multescu sa se intrebe daca e bine sau nu sa il foloseasca pe Romica Buia. "Nu mai stiu ce sa fac. Lumea imi cere sa-l bag pe Buia, iar astazi mi-a cerut sa nu-l mai bag. A inceput publicul sa ne fluiere inca din minutul 5. Cum sa construiesti in asemenea conditii?", a comentat tehnicianul timisorean.

FURIOSI

La finalul jocului, suporterii timisoreni i-au apostrofat pe jucatorii pregatiti de Gheorghe Multescu. Fanii de pe Bega i-au reprosat lui Romica Buia faptul ca nu pune deloc suflet pentru echipa. "Eu fac tot ce pot pentru echipa. Nu pot sa imi bat joc de lumea care vine la stadion. De ce imi spuneti mie ca nu joc cu sufletul? Voi unde ati fost la Craiova? De ce nu ati mers cu noi?", a sunat replica lui Buia. In primele minute ale partidei, galeria lui "Poli" AEK a tacut in semn de protest .

×
Subiecte în articol: sport