x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Poli Iaşi - Dinamo 2-5 - Debut cu dreptul

Poli Iaşi - Dinamo 2-5 - Debut cu dreptul

de Dragos Stoica    |    17 Sep 2007   •   00:00
Poli Iaşi  -  Dinamo 2-5 - Debut cu dreptul
Sursa foto: Liviu Chirică/

Aflat la primul meci pe banca lui Dinamo, italianul Walter Zenga a pornit ca din puşcă, elevii săi marcănd de cinci ori pe terenul unei formaţii recunoscute pentru greutatea cu care cedează puncte.

Aflat la primul meci pe banca lui Dinamo, italianul Walter Zenga a pornit ca din puşcă, elevii săi marcănd de cinci ori pe terenul unei formaţii recunoscute pentru greutatea cu care cedează puncte.

Dinamo dă semne de resuscitare sub măna lui Walter Zenga. Aflat la prima partidă pe banca tehnică a "căinilor", italianul a păşit cu dreptul, formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare făcănd spectacol la Iaşi, pe terenul unei echipe arţăgoase. Eroul partidei a fost Ionel Dănciulescu, care la scorul de 2-1 a reuşit un hattrick, marcănd de trei ori şi inchizănd practic meciul.

FERICIT. Dinamo a deschis scorul după numai trei minute, dar la pauză s-a intrat la egalitate, cu gazdele masate in careul lui Romanovs, după un gol din ofsaid marcat de Bălbă. Lucian Goian i-a adus din nou pe bucureşteni in avantaj, pentru ca apoi să iasă Dănciulescu la rampă. "Ii felicit pe jucători pentru modul in care au evoluat, mai ales in repriza a doua. Sunt fericit că am debutat cu această victorie, deoarece am intălnit o echipă bună şi am evoluat pe un teren foarte greu. Noi am dat primul gol foarte repede şi pe urmă am lăsat iniţiativa Iaşiului. Oricum, este frumos cănd căştigi. La primul meci pe banca lui Dinamo este clar că am avut emoţii, era şi normal să fie astfel. Am revenit in campionatul Romăniei şi vreau să fac treabă la Dinamo, să facem performanţă adevărată", a declarat Zenga după meci.

Popa: "Dinamo a fost impinsă de la spate!"

La finalul partidei de ieri, antrenorul lui "Poli" Iaşi, Ionuţ Popa, a afirmat că Dinamo n-a fost superioară echipei sale şi că victoria bucureştenilor s-a datorat hazardului. "La scorul de 1-2, echipa mea a căzut. Dar vreau să ştiu de ce in repriza a doua au fost atătea lovituri libere in preajma careului nostru. Să mă scuze arbitrii dacă greşesc, dar vreau şi eu o explicaţie pentru modul in care a fost impinsă Dinamo din spate. Dacă nu venea golul acela norocos al lui Cristea din minutul 3, Dinamo ar fi trebuit să fie condusă cu 3-0 la pauză. Nu inţeleg cum de jucătorii mei nu au reuşit să dejoace acea schemă de la golul doi. Nu vreau să vorbesc de arbitraj, dar nu ne-a anulat primul gol, pentru că a fost ofsaid, nu l-a eliminat pe Bălbă pentru că a lovit, dar intreb: pe Ciobanu cine l-a lovit? De ce a avut capul bandajat? Dacă aş avea lotul lui Steaua, Dinamo sau Rapid, aş lua lejer campionatul. Daţi-mi-i pe Niculescu, Dănciulescu şi Cristea şi să vedeţi atunci ce echipă fac", a spus Popa.

×
Subiecte în articol: sport dinamo