x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Poli Timişoara – Steaua 1-0 / Se anunţă un sezon ratat

Poli Timişoara – Steaua 1-0 / Se anunţă un sezon ratat

de Mihai Igirosanu    |    Florin Gongu    |    19 Apr 2007   •   00:00
Poli Timişoara – Steaua 1-0 / Se anunţă un sezon ratat

Campioana en-titre a părăsit aseară şi Cupa României Timişoreana, înfrântă după un meci în care n-a avut nici o idee de joc şi a părut dărâmată din punct de vedere fizic şi psihic. Golul lui McKain îi duce pe bănăţeni în finala competiţiei după o aşteptare de 15 ani.

Finalul meciului i-a găsit în pragul disperării pe cei 300-400 de fani ai Stelei prezenţi în Giuleşti, care au aruncat cu scaune pe teren în direcţia rivalilor rapidişti şi timişoreni, forţând gardurile din faţa tribunei I. Incidentele s-au prelungit şi după meci, între fanii roş-albaştrilor şi forţele de ordine au avut loc câteva incidente. Conform unor zvonuri, la vestiare, antrenorul Cosmin Olăroiu le-ar fi spus jucătorilor că acesta a fost ultimul său meci la cârma Stelei.

REACŢII. Imediat după meci, patronul Stelei, Gigi Becali a evitat să se refere la situaţia antrenorului Olăroiu. "Nu am avut ocazii de gol şi nu găsesc nici o explicaţie pentru asta. Pe mine oricum nu m-a interesat Cupa, dar era important să jucăm finala pentru a ne asigura un loc în cupele europene. Eu totuşi mai sper la Liga Campionilor şi am încredere ca vom veni pe locul 2. După atâtea ghinioane şi nereuşite, sper să înceapă şi reuşitele". Cu câteva ore înainte de meci, Becali a avut o întrevedere cu Olăroiu. "Au fost speculaţii legate de Olăroiu. Rămâne la Steaua până se termină campionatul. Managerul general, Mihai Stoica a spus, după meci: "În viaţa mea nu m-am simţit mai umilit. Sunt jucători care nu mai simt nimic pentru această echipă şi vor fi schimbări majore la vară. L-am susţinut şi-l voi susţine pe Olăroiu".

RECOMPENSĂ
"Îmi doresc să întâlnim Rapidul mai ales că ne-au ajutat foarte mult în această seară. Dacă vom câştiga Cupa, atunci fiecare jucător va primi câte 30.000 de dolari"
Emil Roşianu
vicepreşedinte Poli Timişoara

×
Subiecte în articol: sport