x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Polonia – România: Test cu jucători vechi

Polonia – România: Test cu jucători vechi

de Dragos Stoica    |    09 Noi 2009   •   00:00
Polonia – România: Test cu jucători vechi
Sursa foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor/Intact Images

Reprezentativa României se reuneşte azi la Mogoşoaia în vederea meciului pe care îl va susţine sâmbătă la Varşovia, dar numele noi întârzie să apară pe lista lui Răzvan Lucescu.



Eliminată ruşinos din cursa pentru turneul final al Campionatului Mondial care va avea loc vara viitoare în Africa de Sud, naţionala României se află practic la un nou început de drum o dată cu partida amicală pe care o va susţine sâmbătă în Polonia, putându-se vorbi deja de demararea preparativelor în vederea campaniei de calificare la Euro 2012.

La apelul lansat de selecţionerul Răzvan Lucescu se vor prezenta Pantilimon, D. Coman, Bornescu - portari, Săpunaru, Maftei, Galamaz, Rădoi, D. Goian, Chivu, Raţ, Neşu, M. Roman, N. Grigore, Nicoliţă, Cr. Tănase, Codrea, Apostol, D. Varga, Ghioane, D. Niculae, Marica, Bucur, And. Cristea - jucători de câmp.

Cel puţin surprinzătoare sunt convocările lui Bornescu, portar care vine după şase luni de pauză şi care a apărat până acum în numai două partide, Cristian Tănase, care n-a dus nici un meci cap-coadă de la începerea actualei ediţii de campionat, dar mai ales a doi dintre cei patru atacanţi. Ieşit complet din formă, dar şi din circuitul echipei de club (la Stuttgart neprinzând în ultimele trei săptămâni nici banca de rezerve), Marica revine la naţională, deşi nivelul său maxim este deja arhicunoscut.

De asemenea, Daniel Niculae, care a marcat un singur gol pentru Auxerre într-un an, a fost răsplătit inexplicabil cu o convocare pentru meciul cu Polonia. În concluzie, sâmbătă vom pleca pe un drum nou, dar cu jucători vechi. Noroc că mai e aproape un an până la startul preliminariilor.

×
Subiecte în articol: sport