x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Premier League / Familia lui Osama ben Laden doreşte să cumpre Newcastle. Englezii neagă informaţia

Premier League / Familia lui Osama ben Laden doreşte să cumpre Newcastle. Englezii neagă informaţia

de Ovidiu Ciutescu    |    07 Iul 2008   •   00:00
Premier League / Familia lui Osama ben Laden doreşte să cumpre Newcastle. Englezii neagă informaţia

12:31 • Newcastle United a anunţat că informaţia care arată că o companie condusă de rudele lui Osama ben Laden este interesată de cumpărarea clubului este falsă, informează ediţia online de luni a The Guardian.

Newcastle United a anunţat că informaţia care arată că o companie condusă de rudele lui Osama ben Laden este interesată de cumpărarea clubului este falsă, informează ediţia online de luni a The Guardian.

TRANZACŢIE. Purtătorul de cuvînt al echipei engleze a negat informaţiile legate de o presupusă vînzare a clubului către firma arabă, la fel ca şi intenţia unei companii americane, care ar fi oferit 530 de milioane de euro, în timp ce reprezentanţii firmei din New York au spus că au fost contactaţi, dar nu au niciun interes în achiziţionera formaţiei. Patronul lui Newcastle, Mike Ashley, caută un cumpărător al echipei, iar presa engleză a scris că Saudi Binladen Group (SBG), care este condusă de o rudă a teroristului Osama ben Laden, Bakr ben Laden, ar fi oferit în schimbul clubului 375 de milioane de euro, dar că mai există o ofertă şi din parte unei companii cu sediul în Abu Dhabi. Familia Bin Laden s-a distanţat de fondatorul al-Qaida cu mai mult timp înainte de atentate teroriste produse în septembrie 2001 în Statele Unite.

 

×
Subiecte în articol: sport