x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Presa internațională, despre Simona Halep: Șoc în lumea tenisului

Presa internațională, despre Simona Halep: Șoc în lumea tenisului

21 Oct 2022   •   19:02
Presa internațională, despre Simona Halep: Șoc în lumea tenisului
Sursa foto: Hepta

Presa internațională scrie pe larg vineri despre suspendarea provizorie de către Agenția Internațională de Integritate în Tenis a Simonei Halep pentru un test pozitiv făcut la US Open din acest an.

„Șoc în lumea tenisului. Agenția Internațională de Integritate a Tenisului (ITIA) a confirmat că Simona Halep, în vârstă de 31 de ani, a fost suspendată pentru dopaj. ITIA i-a trimis româncei, fost număr unu mondial și actualul număr 9 în clasament, o notificare de încălcare a regulilor antidoping la 7 octombrie 2022”, scrie Gazzeta dello Sport.

Agenția Reuters notează că Simona Halep a negat că a luat cu bună știință vreo substanță interzisă și anunță că începe cel mai greu „meci” din viața ei.

„Astăzi începe cel mai greu meci din viața mea: o luptă pentru adevăr. Am fost notificată că am fost depistată pozitiv la o substanță numită Roxadustat într-o cantitate extrem de mică”, a scris ea pe Twitter.

„Simona Halep: Fostul număr unu mondial a fost suspendat provizoriu pentru dopaj”, notează BBC Sport.

„Dubla campioană de Mare Șlem Simona Halep a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului, după ce a picat un test antidoping în timpul US Open din august”, scrie AP.

Simona Halep a fost suspendată provizoriu de către Agenția Internațională de Integritate în Tenis pentru un test pozitiv făcut la US Open din acest an. Fostul număr 1 mondial anunțase anterior că își încheie sezonul.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: simona halep