x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Prezentarea perlelor

Prezentarea perlelor

de Mihai Igirosanu    |    22 Ian 2008   •   00:00
Prezentarea perlelor
Sursa foto: Constantin Vladescu/

După Andres Mendoza şi Jose “Pepe” Moreno, astăzi va sosi în Bucureşti şi ulti­mul transfer de marcă al Stelei, internaţionalul columbian Dayro Moreno, de la Once Caldas.

După Andres Mendoza şi Jose “Pepe” Moreno, astăzi va sosi în Bucureşti şi ulti­mul transfer de marcă al Stelei, internaţionalul columbian Dayro Moreno, de la Once Caldas.

Peruanul Andres Mendoza, în vârstă de 29 de ani, a semnat deja un contract pe doi ani şi jumătate cu Steaua, columbianul Jose “Pepe” Moreno (26 de ani) a sosit duminică seară şi a semnat ieri, fiind împrumutat până în vară cu opţiune de cumpărare definitivă, în vreme ce Dayro Moreno (22 de ani) va sosi în această seară.

 

PREZENTARE. Primii doi au efectuat deja, ieri, vizita me­dicală, dar prezentarea oficială urmează să aibă loc mâine, eveniment la care va participa şi ulti­mul sosit, Dayro Moreno. Puştiul teribil al fotbalului columbian este o mare lovitură pe piaţa transfe­rurilor, fiind golgeterul la zi al campionatului ţării sale natale şi cel care a adus victoria Columbiei în istoricul meci cu Argentina, din preliminariile CM 2010. Mendoza a costat puţin peste 1,5 milioane de euro şi vine de la Metalurg Doneţk, pentru Jose Moreno s-a plătit deocamdată 200.000 de euro, iar în vară, dacă roş-albaştrii vor să-l cumpere definitiv, va costa 1,5 milioane de euro, iar pentru Dayro Moreno gruparea din Ghencea a plătit aproximativ două milioane de dolari.

 

Surprize

Pe lângă cei trei sud-americani, ale căror transferuri sunt deja rezolvate, Steaua se află în negocieri avansate cu atacantul argentinian Osvaldo Miranda, de la Gimnasia Jujuy. De asemenea, conform managerului Adrian Ilie, gruparea din Ghencea a mai înaintat o ofertă pentru internaţionalul argentinian de tineret, Emiliano Armenteros şi aşteaptă până astăzi un răspuns concret de la Sevilla şi Independiente.

 

Compliment

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a comentat ieri campania de achiziţii a Stelei din această pauză competiţională. “Steaua a făcut transferuri foarte frumoase, dar să-i vedem şi la joc. Sunt frumoşi, bruneţei aşa, am citit că sunt şi fotbalişti buni, dar cel mai reuşit transfer este revenirea lui Mirel Rădoi. Acesta este cel mai bun transfer din România”. Altfel, Jose Moreno şi Andres Mendoza au trecut ieri cu succes vizita medicală.

 

mihai.igiroşanu@jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: sport moreno