x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Prietenia nu s-a stricat

Prietenia nu s-a stricat

01 Noi 2004   •   00:00

FC Arges - Gloria Bistrita 4-3

Doar patru "accidente" s-au consemnat de-a lungul istoriei de 25 de meciuri tur-retur intre FC Arges si Gloria Bistrita: unul pe terenul Gloriei, un 0-0 inregistrat in 1990 in chiar primul meci al bistritenilor in Divizia A, si trei la Pitesti.
ANDREI NICOLESCU - Pitesti

Click pentru a mari imaginea
VICTORIE. Bilasco (nr. 7) isi savureaza reusitele

ACCIDENT. Dintre acestea, cel de anul trecut a fost mai mult decat un accident, un caz ce se intampla la zeci de ani. Cand meciul se indrepta spre un 1-0 linistit pentru FC Arges, Negrean a pus capul insa la o centrare de pe partea stanga si mingea a zburat la vinclu. Era minutul 90+2. Si atunci, Moldovan se afla fara victorie pe teren propriu de la inceputul sezonului.

FARA PROBLEME. Si daca tot am apelat la istoria "confruntarilor" directe intre FC Arges si Gloria, mai trebuie amintit si cel mai sugestiv meci dintre cele doua, un 4-3 care dateaza din 1994. Dupa "o repriza stransa", in care fiecare a punctat cate o data, FC Arges s-a dezlantuit dupa pauza, marcand doua goluri prin State si Crivac, care pareau ca vor fi decisive pentru stabilirea invingatoarei. Insa Gloria nu a renuntat la lupta si a redus diferenta prin D. Matei, facand finalul de repriza "mai palpitant". Din nefericire pentru ambele formatii, finalul a fost stricat de Ghergu, care a prins un sut necrutator, ducand scorul la 4-2. A fost nevoie de inca un gol in minutele de prelungiri ale meciului, marcat de bistriteanul Mironas, pentru ca prietenia sa nu se rupa. Si nu s-a rupt, ea dateaza si astazi.

×
Subiecte în articol: sport