x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Prima victorie acasa

Prima victorie acasa

01 Noi 2004   •   00:00

"Poli" Iasi - FCM Bacau 1-0

Suporterii ieseni au vazut, in sfarsit, primul succes al favoritilor pe teren propriu in aceasta stagiune. Aici un "merit" are si FCM Bacau, trupa lui Crosti Popovici nereusind sa puna mari probleme, in ciuda unei dominari totale in partea secunda.
CIPRIAN AVADANEI

"Stiam ca Bacaul se va apara si am jucat pragmatic. Am facut un joc mai slab, insa ma bucur ca am castigat", a declarat, la final, antrenorul lui "Poli", Ionut Popa. La randul sau, tehnicianul oaspetilor a precizat: "Am venit sa nu pierdem, insa nu ne-a iesit. Cred ca am luat prea usor golul si de acolo s-a rupt tot". Presedintele bacauanilor, Gheorghe Chivorchian, a reclamat neacordarea unui penalty. "Arbitrajul a fost foarte corect. Nu din aceasta cauza am pierdut noi. Trebuie sa invatam sa mai aducem puncte si din deplasare", a declarat Cristi Popovici.
PROBLEME
Antrenorul iesenilor, Ionut Popa, are mari batai de cap in vederea restantei de miercuri cu Dinamo, de pe teren propriu. Astfel, in afara mai vechilor accidentati, Onut, Perenyi si Ciubotariu nu vor putea evolua, intrucat sunt imprumutati de "caini" si au aceasta clauza in contracte de a nu juca in meciul direct. Altfel, in eventualitatea unui succes cu Dinamo, iesenii ar incasa cate 1.000 de dolari. "Sper sa nu ne speriem de numele adversarului", a declarat Gheorghe Nichita.

×
Subiecte în articol: sport