x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Prime de 2,7 milioane de euro pentru fotbaliştii echipei Galatasaray dacă trec de Steaua

Prime de 2,7 milioane de euro pentru fotbaliştii echipei Galatasaray dacă trec de Steaua

12 Aug 2008   •   00:00
Prime de 2,7 milioane de euro pentru fotbaliştii echipei Galatasaray dacă trec de Steaua

13:15 • Jucătorii echipei Galatasaray vor fi recompensaţi cu prime în valoare totală de 2,7 milioane de euro în cazul în care vor trece de Steaua în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, informează Fotomac.

Jucătorii echipei Galatasaray vor fi recompensaţi cu prime în valoare totală de 2,7 milioane de euro în cazul în care vor trece de Steaua în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, informează Fotomac.

OPTIMISM. Potrivit sursei citate, conducerea clubului din Istanbul îi va anunţa, miercuri, înainte de prima manşă cu Steaua, pe jucători că în cazul în care vor accede în grupele LC vor primi jumătate din suma de 5,4 milioane de euro care va veni de la UEFA. Un alt cotidian sportiv din Turcia, Fanatik, scrie că portarul Morgan de Sanctis este încrezător în şansele echipei Galatasaray în întîlnirea cu Steaua. "Eu văd în ochii coechipierilor mei încrederea că vom cîştiga. Suntem o echipă adevărată. Staff-ul tehnic, conducerea, fotbaliştii şi personalul, cu toţii formăm un întreg. Nu găseşti oriunde un astfel de tot unitar", a spus De Sanctis. El a precizat că nu ştie dacă la meciul cu Steaua se va afla în teren sau în tribună. "Însă sunt convins că indiferent cine se va afla în teren, are calitatea şi ambiţia necesare pentru a juca la cel mai bun nivel", a adăugat Morgan de Sanctis. Potrivit jurnalului Star, tehnicianul Michael Skibbe nu îl va folosi pe De Sanctis, poarta echipei din Istanbul urmînd să fie apărată de Aykut. Sabah scrie că Skibbe va folosi un sistem de joc cu un singur atacant, Shabani Nonda. Tehnicianul l-a pregătit însă şi pe Arda Turan ca să joace avansat, pentru a-l susţine pe Nonda. Un alt jurnal, Hurriyet, notează că stelistul Mirel Rădoi se va afla sub marcajul strict al lui Mehmet Topal. Partida Galatasaray - Steaua, din prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, va avea loc miercuri, de la ora 21.15, pe stadionul Ali Sami Yen din Istanbul. (V.A)

×
Subiecte în articol: sport steaua