x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Primul pas spre JO

Primul pas spre JO

11 Noi 2004   •   00:00

Reprezentativa de hochei pe gheata a Romaniei participa, incepand de azi si pana pe 14 noiembrie, la primul turneu de precalificare pentru Jocurile Olimpice de Iarna de la Torino, din 2006.

DANIEL STAN

IN ACTIUNE. Capitanul echipei nationale, Ion Timaru, este unul dintre hocheistii ce ar putea ajunge in strainatate
Competitia se va desfasura in orasul francez Briasson, prima clasata calificandu-se la ultimul turneu de calificare.

ADVERSARI. "Tricolorii" fac parte dintr-o grupa cu adversari accesibili. Este vorba despre formatia tarii gazda, Franta, de Estonia si de Bulgaria, prima clasata urmand a face pasul catre ultimul hop inaintea JO, anume al doilea turneu de precalificare, care se va desfasura in luna februarie a anului viitor. Delegatia Romaniei a plecat din tara la sfarsitul saptamanii trecute, facand o escala la Zurich, pentru un meci amical cu EHC Winterhertur, si a ajuns ieri la destinatie, in Franta.

LOT. Pentru acest turneu, antrenorul Daniel Herlea a deplasat urmatorul lot: Radu Viorel, Catrinoi - portari, Vargyas, Stoiculescu, Corduban, I. Nagy, Konstandi, Simon, Papp, Flueras - fundasi, Timaru, Lupascu, Nicolescu, Geru, Nutu, Elekes, Borsos, Erwin Moldovan, Adorjan, Basilides, Ede si Peter - atacanti. De precizat ca dintre acestia doar trei sunt stranieri: Vargyas si Borsos (ambii Dunafer - Ungaria) si Ede (HC Ruzinov - Slovacia). Cu exceptia portarului Radu, care e la Dinamo, restul jucatorilor sunt de la Steaua si de la Miercurea Ciuc. Intoarcerea spre tara este prevazuta pentru 15 noiembrie.

PROGRAMUL TRICOLORILOR
Data / Meciul
  • 11.11 / ROMANIA - FRANTA
  • 13.11 / ROMANIA - ESTONIA
  • 14.11 / ROMANIA - BULGARIA
  • ×
    Subiecte în articol: sport