x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Profesorului, cu dragoste!

Profesorului, cu dragoste!

de Daniel Stan    |    05 Sep 2008   •   00:00
Profesorului, cu dragoste!

După ce campioana Greciei şi-a manifestat interesul pentru Mircea Rednic, doi dintre acţionari, Vasile Turcu şi Cristi Borcea, au declarat că tehnicianul nu va pleca sub nici o formă din Ştefan cel Mare.

După ce campioana Greciei şi-a manifestat interesul pentru Mircea Rednic, doi dintre acţionari, Vasile Turcu şi Cristi Borcea, au declarat că tehnicianul nu va pleca sub nici o formă din Ştefan cel Mare.

 
Dacă scandalul SMS-ului trimis de Mircea Rednic lui Adrian Porumboiu de la Vaslui pare să fi trecut, oficialii dinamovişti trăiesc alte momente de derută.


REFUZ. Surse neoficiale susţin că actualul tehnician dinamovist ar fi dorit de campioana Greciei, Olympiakos Pireu, numai că dinspre Ştefan cel Mare vine un refuz total. După ce timp de trei zile Vasile Turcu şi Cristi Borcea au fost vehemenţi împotriva lui Rednic, vorbind chiar despre încetarea colaborării, fără însă să fie siguri de adevăratul conţinut al amintitului SMS, părerile dspre “Profesor” s-au schimbat radical în acest moment. “Nu s-a pus niciodată problema demiterii lui Rednic, cu atît mai puţin a plecării lui la Olympiakos Pireu. Are susţinere totală din partea noastră. Bun, rău, mergem cu Rednic în continuare. Le transmit antrenorilor liberi de contract că nu avem nevoie de tehnician”, a declarat Turcu. La rîndul său, Borcea a precizat: “Sînt două probleme în relaţia dintre mine şi Mircea. Una contractuală şi celaltă sentimentală. Nu va pleca de la Dinamo, de asta sînt convins. Va rămîne să reuşim performanţele obţinute împreună în 2007”. Chiar dacă a declarat că l-a deranjat reacţiile negative ale oficialului în urma scandalului cu Porumboiu, tehnicianul a preferat tăcerea vizavi de interesul lui Olympiakos.


Dezinteres

În vederea partidei-retur din turul 3 preliminar al Cupei UEFA, care se va desfăşura la 2 octombrie în Ştefan cel Mare, conducerea adversarei “cîinilor”, NEC Nijmegen, planificase cîteva zboruri charter pentru suporteri. Numai că oficialii olandezi au fost nevoiţi să renunţe la idee pentru interesul destul de scăzut din partea fanilor, care ar prefera mai degrabă o deplasare pe cont propriu, mai mult cu iz turistic, după cum susţine site-ul oficial al grupării olandeze.


Prelungire?

Conducerea dinamovistă a discutat şi posibilitatea continuării colaborării cu Mircea Rednic şi după terminarea actualului contract, scadent în vara anului 2010. “Mari are contract doi ani cu Dinamo şi, dacă va fi de acord, vom mai prelungi pe încă două sezoane”, a declarat Vasile Turcu. Asta în ciuda anunţului făcut de Cristi Borcea, care a avansat varianta unui tehnician străin: “Singurul antrenor român care va mai antrena pe Dinamo este Mircea Lucescu”

×
Subiecte în articol: sport