x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rachita are varianta Litex

Rachita are varianta Litex

01 Sep 2004   •   00:00

In cursul zilei de ieri, libero-ul Stelei, Valeriu Rachita, a purtat o discutie decisiva cu patronul Gigi Becali. Dupa returul cu Zeleznik Belgrad, liderul din Ghencea declarase ca Rachita nu va mai juca niciodata pentru Steaua, suparat din cauza unei gafe a acestuia. Revenit in Ghencea acum doi ani, de la Litex Loveci, "Vivi" Rachita a jucat in sezonul trecut in 27 din cele 30 de etape ale campionatului. Acum a intrat in dizgratia patronului stelist.

MOTIV. Nesiguranta de la primul gol si gafa copilareasca de la cel de-al doilea ale meciului cu Zeleznik l-au bagat pe jucator in colimatorul lui Gigi Becali. "Va promit ca Rachita nu va mai juca niciodata pentru Steaua. Acum nu mai sunt suparat pe el pentru greselile din meciul cu sarbii, dar, dupa ultimele transferuri ale noastre cred ca el nu mai are valoare, de Steaua", a declarat Becali.

CONTRADICTIE. Becali si Rachita aveau programata ieri la pranz o intalnire la Hotelul Marriott, insa discutia s-a amanat pentru seara. Se pare ca patronul Stelei i-a promis jucatorului in varsta de 35 de ani ca va putea pleca gratis, desi mai are un an de contract. Interesant este ca antrenorul Walter Zenga a evitat sa se pronunte in privinta situatiei lui Rachita, dar aseara, intr-o interventie in cadrul emisiunii "Fotbal-Caf...", de pe National TV, a lasat de inteles ca ar avea nevoie in continuare de fotbalist. Din cate se pare, Valeriu Rachita va reveni la Litex Loveci, unde este dorit cu insistenta de patronul Grisa Gancev, cu care se afla in relatii foarte stranse de prietenie.

PROMISIUNE

"Rachita nu va mai juca niciodata la Steaua. Acum nu mai sunt suparat pe el pentru meciul cu sarbii, dar, cred ca nu mai are valoare de Steaua" - Gigi Becali

INTALNIRE

"Am fost spre pranz la Hotelul Marriott, dar nu l-am gasit pe domnul Becali. A ramas ca ma suna dansul sa ma cheme la o discutie. Nici nu stiu daca plec in Italia. Totul va fi in functie de rezultatul discutiei cu patronul" - Valeriu Rachita

PROGRAM

Jucatorii Stelei se vor reuni la stadion in aceasta dimineata, dupa cele doua zile libere acordate de antrenorul Walter Zenga la finele derby-ului cu Universitatea Craiova. In dupa-amiaza aceleasi zile, la ora 17:20, cu o cursa Tarom, ros-albastrii vor decola spre Italia. Trupa din Ghencea va efectua un stagiu de pregatire la Catania, unde Zenga va deplasa doar 17 jucatori, fara Neaga, Dica, Ogararu, Cristea, Hamutovski (convocati la loturile nationale), Radoi si Ghionea (accidentati si plecati luni dimineata pentru un control medical la Bologna). In cadrul stagiului din Peninsula, bucurestenii vor disputa si un meci amical contra divizionarei B Atletico Catania.

×
Subiecte în articol: sport rachita