x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Răducanu alege un turneu WTA 250 în detrimentul reprezentării Marii Britanii la United Cup

Răducanu alege un turneu WTA 250 în detrimentul reprezentării Marii Britanii la United Cup

17 Noi 2022   •   11:20
Răducanu alege un turneu WTA 250 în detrimentul reprezentării Marii Britanii la United Cup
Sursa foto: Hepta

Emma Răducanu a ales să nu participe la prima ediție a nou înființatei United Cup, ce deschide sezonul de tenis 2023, angajându-se să joace în schimb la un turneu WTA 250, la Auckland.

Răducanu nu este interesată de noul turneu pe echipe mixte, deoarece vrea să înceapă vara australiană cu o evoluție cât mai bună la simplu. Ea a avut același obiectiv și anul trecut, dar nu a reușit, așa că va fi extrem de motivată de această dată.

Ea se alătură unei liste de participante care le include pe Coco Guaff, Sloane Stephens, Leylah Fernandez și altele la ASB Classic.

Așadar, între 1 și 8 ianuarie, Răducanu se va lupta în Noua Zeelandă pentru un prim trofeu, după remarcabila performanță de la US Open, din 2021. Anunțul a fost însoțit de o declarație a lui Răducanu.

"Abia aștept să vin în Noua Zeelandă. Am auzit atât de multe lucruri bune despre acest turneu. Este o modalitate excelentă de a mă pregăti pentru Australian Open. Am auzit că turneul din Noua Zeelandă este grozav pentru jucători și pentru fani."

"Noua Zeelandă este cunoscută pentru peisajele sale frumoase și pentru natură, așa că sper să pot ajunge să explorez și alte părți frumoase cât timp voi sta acolo", a spus jucătoarea de 20 de ani.

"Obiectivele mele pentru 2023 sunt să acumulez din nou mai multă experiență în circuit. 2022 a fost doar primul meu an complet în circuit și să concurez cât mai mai mult și să rămân cât mai mult posibil fără accidentări - acesta este cel mai mare obiectiv al meu. O fundație fizică foarte bună mă va ține în siguranță pentru viitor", a adăugat Răducanu.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: emma raducanu wta 250