x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport RAPID / Atac la Craciunescu

RAPID / Atac la Craciunescu

de Dragos Stoica    |    13 Dec 2005   •   00:00
RAPID / Atac la Craciunescu

Antrenorul giulestenilor a reamintit ca fostul arbitru si-a facut vacantele cu "vicele" dinamovist Gigi Netoiu pe vremea cand era la sefia CCA.

Intalnirea de saptamana trecuta a lui Razvan Lucescu si a presedintelui Dinu Gheorghe cu atacantul lui Poli, Viorel Moldovan, a declansat un adevarat razboi al declaratiilor intre cele doua cluburi.

SCANDAL. Potrivit tehnicianului rapidist, Craciunescu n-ar avea autoritatea morala sa-i acuze pe "feroviari" de lipsa de fair-play. "Tocmai din partea omului care, in calitate de sef al arbitrajului romanesc, a plecat intr-o vacanta cu unul dintre actionarii de la Dinamo. Tocmai el face astfel de polemici si de scandaluri? Ar trebui sa existe respect, dar sunt numai scandalagii in Romania. Noi nu facem decat sa distrugem, si asta se intampla nu numai in fotbal, ci in intreaga societate romaneasca. Trebuie sa incetam cu astfel de lucruri. Daca nu, o sa ajungem pana la urma sa ne omoram pe strada", a afirmat Razvan Lucescu. Aceeasi opinie a avut-o si presedintele Dinu Gheorghe: "E acolo un personaj care lanseaza acuze nefondate, care trebuie sa fie neaparat intr-un conflict cu cineva, iar acum vrea sa fie in conflict cu Rapid. In Divizia A sunt 300 de fotbalisti, ce vrea domnul Craciunescu, sa nu ne mai salutam cand ne intalnim? Este un subiect care ne-a lasat un gust amar". In alta ordine de idei, Razvan Lucescu a afirmat ca Marius Maldarasanu a fost cel mai bun jucator al Rapidului in acest an, insa a evitat sa spuna daca fotbalistul trebuie convocat la nationala.

RAMAN CONCENTRATI
Presedintele giulestenilor, Dinu Gheorghe, a precizat ca "feroviarii" vor merge la meciul cu VfB Stuttgart, programat maine, in ultima etapa a fazei grupelor Cupei UEFA, fara sa se considere in vacanta. "Sigur ca, de vreme ce suntem calificati, avem o anumita eliberare de presiune, dar nu ne lipseste concentrarea. Mergem la Stuttgart ca si cum am avea nevoie de puncte si ar fi extraordinar sa terminam aceasta grupa fara infrangere", a spus Vama. La randul sau, antrenorul Razvan Lucescu a afirmat ca va discuta si cu tatal sau despre adversarii de maine: "Am vazut toate meciurile disputate recent de nemti in cupele europene, dar voi vorbi si cu tata despre aceasta echipa. Mi-as dori foarte mult sa terminam pe primul loc, am avea parte de o tragere la sorti mai usoara".

×
Subiecte în articol: sport