x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid - Copos iese la atac!

Rapid - Copos iese la atac!

de Daniel Stan    |    18 Iul 2006   •   00:00
Rapid - Copos iese la atac!

Acuzat de fostul actionar ca ar conduce clubul ghidan- du-se dupa principii comuniste, principalul finantator al giulestenilor a spus ca Valvis doreste puterea totala, lucru de neacceptat la noul FC Rapid SA.

Scandalul la varf continua la Rapid, personajele fiind doi fosti prieteni si parteneri, George Copos si Jean Valvis. Ultimul, care a contribuit substantial la ramanerea lui Razvan Lucescu pe banca tehnica, a fost indepartat de patron din noua schema de conducere. "Este un comunist", a spus Valvis, replica lui Copos venind imediat: "S-a autoeliminat".

S-A RECUZAT. "Prin iesirie sale, domnul Jean Valvis a dorit sa mascheze refuzul de a participa cu suma de 600.000 de euro la majorarea capitalului social", a declarat George Copos. Acesta a continuat, precizand ca fostul actionar vrea puterea totala: "A conditionat in Adunarea Generala participarea sa la majorarea capitalului cu garantarea numirii in functia de presedinte al Consiliului de Administratie. Neavand garantata aceasta functie din partea noilor actionari, domnul Valvis s-a recuzat". La randul sau, Jean Valvis a raspuns: "Nu este adevarat. Se face abstractie de multiplele probleme organizatorice si financiare ale clubului, dar in schimb se vorbeste de presupusa mea solicitare. Eu nu plec de la Rapid". Altfel, ceilalti actionari au dezmintit printr-un comunicat faptul ca George Copos i-ar dezbina si umili, asa cum a declarat Valvis.

S-A REZOLVAT TRANSFERUL LUI GRIFFITHS!
Dupa negocierile purtate ieri intre George Copos si presedintele lui FC National, Constantin Iacov, situatia lui Ryan Griffiths s-a rezolvat, la discutii participand si impresarul Marcel Popescu. "Transferul lui Griffiths s-a rezolvat. Va fi o suma mai mica decat cea initiala", a declarat patronul Rapidului. Initial, partile batusera palma in schimbul a 1.450.000 de euro, insa Copos, ulterior, a refuzat sa plateasca. Surse din club sustin ca jucatorul va fi detinut in coproprietate, iar la o eventuala revanzare, FC National va incasa 50%. Griffiths s-a alaturat aseara lotului in cantonamentul din Franta. Referitor la datoria reiesita dupa audit, Copos a precizat: "Intr-adevar in urma controlului s-a depistat o datorie la club. Dar mica, undeva spre un milion de dolari."

×
Subiecte în articol: sport copos valvis