x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid - Dinu Gheorghe il taxeazA pe Nati Meir

Rapid - Dinu Gheorghe il taxeazA pe Nati Meir

de Florin Gongu    |    Daniel Stan    |    31 Aug 2006   •   00:00
Rapid - Dinu Gheorghe il taxeazA pe Nati Meir

Dupa ce omul de afaceri a declarat ca a platit 50% din suma de 4 milioane de dolari pentru transferurile lui Mazilu, Lazar si Stelian Stancu, presedintele giulestenilor vorbeste despre un act de impostura.

"ESTE UN ATARNATOR"

Dupa ce omul de afaceri a declarat ca a platit 50% din suma de 4 milioane de dolari pentru transferurile lui Mazilu, Lazar si Stelian Stancu, presedintele giulestenilor vorbeste despre un act de impostura.

Cei trei jucatori ai Sportului Studentesc, Ionut Mazilu, Costin Lazar si Stelian Stancu, urmau sa semneze aseara contracte pe patru sezoane cu Rapid.

CONTRAZICERI. Ieri-dimineata, omul de afaceri Nati Meir a declarat ca s-a implicat financiar in tranzactie. "Jucatorii sunt deja legitimati la Rapid. Au semnat. Eu am platit 50% din suma totala de 4 milioane de dolari", a declarat Meir, care a mai aruncat o bomba: "Baiatul meu, in varsta de 15 ani, va fi actionar la Rapid, urmand a detine 12 procente". Presedintele Dinu Gheorghe nu stia insa de finalizarea tratativelor. "Pana nu sunt semnate actele si inregistrate la LPF, nu pot sa zic ca totul este finalizat. Din punctul meu de vedere, nu ar mai fi nimic de stabilit", a spus presedintele "visiniilor". Jucatorii ar putea fi prezentati azi intr-o conferinta de presa.

IRONII. "Vama" a continuat pe un ton acid la adresa lui Meir: "Poate e ceva cu Meir si nu este bine sa stiu eu. Dar am auzit ca este un act de impostura. Mai vorbesc multi in numele nostru si nu au nici o calitate, iar acum a aparut si Meir. Poate o sa facem o tribuna oficiala numai cu atarnatori la Rapid". De altfel, Dinu Gheorghe a reactionat si printr-un comunicat remis pe site-ul oficial al clubului: "Cu tot respectul pentru un ales al poporului, dar domnul Nati Meir bate campii. Insistenta de a poza in «salvator», vehiculandu-se sume aberante platite de domnul respectiv, nu ne poate duce cu gandul decat ori la o escrocherie, ori la o clinica psihiatrica".

CONCLUZIE
"Ca n-are nici o legatura cu transferurile celor trei jucatori de la Sportul vi-o poate confirma oricare dintre actionarii Rapidului. Insistenta de a poza in «salvator» al clubului, vehiculandu-se sume aberante platite de domnul respectiv (pe care i le va «apara» un director tehnic adus pe post de bodyguard pare-se), nu ne poate duce cu gandul decat ori la o escrocherie, ori la o clinica psihiatrica"
Dinu Gheorghe
presedinte executiv FC Rapid

MINCIUNA
Mazilu, Lazar si Stancu au facut ieri-dimineata antrenament cu Sportul Studentesc. Cu toate acestea, Nati Meir a mintit, spunand ca jucatorii semnasera. Cand a aflat despre reactia lui Dinu Gheorghe, Meir a afirmat: "Eu sunt parlamentar si am spus totul pe fata. Domnul Hizo va fi director tehnic si poate confirma discutiile cu domnul Copos".
×
Subiecte în articol: sport rapid meir dinu gheorghe